17 günlük tam kapanmanın sona ereceği tarih merak ediliyor. 29 Nisan'da saat 19.00'da başlayan 17 günlük sokağa çıkma yasağı ve kısıtlaması yoğun önlemler ve tedbirler alınarak devam ediyor. 17 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı olacak mı? Tam kapanma 17 Mayıs günü devam edecek mi? devam ediliyor.

17 MAYIS GÜNÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

İçişleri Bakanı Soylu, "tam kapanma" dönemindeki kısıtlamalara ilişkin"17 Mayıs 05.00'e kadar tedbirlerimiz geçerli. 17 Mayıs günü ne olacağını, nasıl, ne şekilde olacağını vatandaşımızla paylaşırız." diye konuştu.

17 mayıs sokağa çıkma yasağı olacak mı

TAM KAPANMA UZAR MI?

Bir süredir konuşulan 17 Mayıs tarihinde sona ermesi beklenen tam kapanma süreci için uzatılma kararı alınıp alınmayacağı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a yöneltilen soru üzerine yanıt buldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay kendisine yöneltilen tam kapanma sorusuna, "Verileri görürüz değerlendiririz ama şu anda bir uzatma gündemimizde yok." yanıtını verdi. Oktay, sözlerini şu ifadelerle devam ettirdi;

"Şu anda böyle bir şey gündemimizde yok. Kabinede değerlendirilir, sonrasında nihai karar verilir. Kamuoyu ile de paylaşılır bu. Şu anda böyle bir uzatma gündemimizde yok. Biz bu dönemde sanayinin çarklarını hiç durdurmadık. Üretim devam etti Türkiye'de. Sanayide çalışanların istihdamı da devam etti. Hizmetler sektörü etkilendi."

17 mayıs sokağa çıkma yasağı olacak mı

Editör: Haber Merkezi