Bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun hikayesi yeni bölümleriyle yeniden izleyicisinin karşısına çıkacak. Acun Ilıcalı'nın girişimleri sonuç verdi ve tüm ekip yeni bir macerada bir arada olmayı kabul etti. Exxen Leyla ile Mecnun ne zaman başlayacak? Leyla ile Mecnun kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak ediliyor. 

EXXEN LEYLA İLE MECNUN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Exxen ile ekranlara yeniden dönmeye hazırlanan efsane dizi Leyla ile Mecnun'un çekimleri başladı. Leyla ile Mecnun'un başlama tarihiyle ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

LEYLA İLE MECNUN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin TRT'de yayımlandığı dönemde büyük bir hayran kitlesi yakalayan Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin, Ali Atay, Osman Sonant ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın ikinci kez ekrana gelecek dizide yeniden hayranlarının karşısına çıkacak olması, dizinin fanlarında büyük bir heyecana neden oldu. Dizi hayranları, Leyla ile Mecnun'un yayın tarihini dört gözle beklemeye başladı.

ONUR ÜNLÜ YİNE YÖNETMEN KOLTUĞUNDA

Senaristliğini Burak Aksak'ın yaptığı Leyla ile Mecnun dizisinin yönetmen koltuğunda ise değişiklik olmadı. Dizinin yayın hayatına başladığı 2011'den itibaren Leyla ile Mecnun'un yönetmenliğini yapmaya başlayan Onur Ünlü'nün yeniden başlayan dizide yönetmen koltuğunu koruyacağı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi