Meclis’teki açıklamasında MHP’nin 2023 seçimlerinde bugünden daha güçlü çıkmasının önemine de değinen milletvekili Öztürk; “Kurulduğu günden bu yana siyasetinin ana temeli ‘Vatan ve Millet’ olan MHP’nin varlığı bugün içeride ve dışarıda Türkiye üzerine kötü emelleri olanları bozguna uğratmakta, planlarını ters köşe yapmaktadır. Bu bakımdan 2023 seçimlerinde MHP’nin bugünden daha güçlü bir şekilde TBMM’de temsil edilmesi büyük önem arz etmektedir. Türkiye’nin ana direği MHP’nin TBMM’de güçlü olması demek, içeride ve dışarıda Türkiye’ye karşı komplo arayışında olanların da hüsrana uğraması demek olacaktır. Diğer taraftan MHP’nin TBMM’deki temsil gücünün artmasıyla; milli ve yerli politikalar ile tüm Türkiye’nin ihtiyacı olan hizmetler daha güçlü bir şekilde gerçekleşecektir. MHP her zaman olduğu gibi ‘kararan geceler ışık, kararan kalplere nur ve karanlık emellere sur’ olmaya devam edecektir.” diyerek, bugün her bir vatandaşın gönlünde MHP olduğunu ve bu aziz gönüllerde var olmaya devam edeceklerini savundu.

MHP Ülkemizde İstikrara Güç Katmakta, Güven Vermektedir

TBMM’de yaptığı özel açıklamada MHP’nin siyaset anlayışına ve Türk siyasi hayatına katkılarına da değinen Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk; “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin öngörülü siyaset yapıcılığı ile artık Türkiye’de vesayet odaklarından arınmış bir hükümet sistemi mevcuttur. Kısacası Türkiye; yönetimde istikrarın, temsilde adaletin temin edildiği bir yönetim sistemine Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlü desteği ve katkılarıyla kavuşmuştur.

Milliyetçi Hareket Partisi her zaman olduğu gibi; ilkeli, seviyeli ve temiz siyaset yapılmasını, demokratik olgunluk ve uzlaşı kültürünün egemen kılınmasını, Türkiye’nin milli ve manevi değerlerini ortak payda kabul eden bir siyaset anlayışının hâkim kılınması için çaba harcamaya devam edecektir.” dedi.

MHP İçin Önce Türkiye ve Aziz Milletimiz Gelir

MHP’li Öztürk TBMM’deki açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Türkiye’yi, teslimiyetten saygınlığa, yoksulluktan refaha, yozlaşmadan temiz topluma, zulmetten adalete ve karanlıktan aydınlığa kavuşması için değil elini, gövdesini taşın altına koymaktan çekinmeyen tek Parti; Milliyetçi Hareket Partisi’dir. MHP olduğu bir yapıda Türkiye’nin aleyhine olacak hiçbir politika izlenemeyecektir.

Başta Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, biz milletvekilleri, il, ilçe yöneticilerimiz, Partimize gönül ve destek veren tüm Milliyetçi Hareket Partililerin tek arzusu ‘Türkiye’nin Lider Ülke’ olmasıdır. Halen Türk siyasi hayatında benzeri bulunmayan “Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partim ve Ben” anlayışı içinde, ülkemizin güçlü çıkarları adına her türlü fedakârlığa karşılıksız dayanan biz milliyetçiler, milli duruşumuzdan taviz vermeden Türkiye’nin ana sigortası olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi