Son zamanlarda çok sık karşımıza çıkan zaman yolcularına yeni bir isim daha eklendi. Bu defa yakın gelecekten geldi zaman yolcusu 2028. Gelecekten geldiğini öne süren zaman yolcusu Nikolai, Sovyetler Birliği'nde yaşadığını ve genç yaşlarda uçuş lisansını aldığını söyleyerek çok sayıda operasyonda yer aldığını belirtti.

Özel operasyonlarda yer aldığı dönemde takma adının 'Siyah karga' olduğunu belirten "zaman yolcusu", açıklamalarını Sovyetler Birliği'nin dağılmasının ardından bağımsızlığını kazanan bir ülkede yaptığını aktardı.

 

Çizim yaptı
Bir süre sonra eline bir kalem ve kağıt alan zaman yolcusu çizim yapmaya başladı. Galaksiler arası bir göreve katıldığını iddia eden zaman yolcusu, Sovyetler Birliği döneminde Dünya ve Mars arasındaki tanımlanamayan nesneleri araştırma görevinin 1981 yılında başladığını söyledi.

Zaman yolcusunun anlatımına göre, Sovyetler Birliği zamanında seçilen 6 kişi, 2 yıl süren bir yolculukla Mars'a gitti. Mars seyahatleri sırasında bu kişilere Kızıl Gezegen'de yaşam olduğu bilgisi verildi.

 

"Marsılılar insana benziyor"
Mars'ta yaşayan canlı formları bulunduğunu aktaran zaman yolcusu, Marslıların dost canlısı olduğunu, insanlara benzediklerini fakat yüz hatlarının daha farklı göründüğünü anlattı.

Sovyetler Birliği ve Marslılar arasında bir tür barış anlaşması imzalandığını öne süren zaman yolcusu, ABD'nin Mars'a olan ilgisinin artması ile uzaylıların Dünya hakkında daha fazla bilgi sahibi olduğunu söyledi.

  

"İnsanlar Mars ordusu karşısında bozguna uğrayacak"
Zaman yolcusunun iddiasına göre Mars ordusu, 2028 yılında Dünya'ya saldırı düzenleyecek ve Mavi Gezegen'de büyük bir tahribat yaşanacak.

Zaman yolcusu Nikolai'ye göre insanlık, Mars ordusu tarafından bozguna uğratılacak.

Nicolai'nin anlattıkları sosyal medya kullanıcıları tarafından çok fazla eleştiri alsa da en çok okunana haberler arasında oldu.

Editör: Haber Merkezi