İstanbul'da kar hayatı felç ederken toplu taşıma araçlarıyla ve özel araçlarıyla trafiğe çıkmaya hazırlanan vatandaşlar toplu taşıma çalışıyor mu, yollar açık mı diye merak ediyor. İşe gidecek olan vatandaşlar da, toplu taşıma çalışıyor mu? İETT, Marmaray, metro ve metrobüs seferleri var mı? 

OTOBÜS, METRO, METROBÜS ÇALIŞIYOR MU?

İstanbul'da saat 13:00'e kadar özel araçların trafiğe çıkmasına izin verilmeyecek. Dolayısıyla bu saate kadar toplu taşıma araçları sefer sayılarını artırarak faaliyetini sürdürecek.

BUGÜN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ÇALIŞIYOR MU?

İstanbul'da süren yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken toplu ulaşım kullanarak işe gitmeye çalışan vatandaşlar otobüs, minibüs, metro, metrobüsün kaça kadar çalıştığını sorguluyor. Metro, metrobüs ve İETT otobüslerinin çalışması ile ilgili herhangi bir sınırlandırılma bulunmuyor. Otobüs metrobüs seferleri, gün içerisinde devam eden kar temizleme çalışmaları yapılıyor.

Toplu taşıma çalışıyor mu

25 OCAK METRO, METROBÜS VE TRAMVAYLAR AÇIK MI, ÇALIŞIYOR MU?

İstanbul'da yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşlar toplu taşımada bir aksaklık var mı merak etmişti. Yapılan açıklamalara göre Metro, Metrobüs ve Tramvay gibi toplu taşımalarda herhangi bir sorun bulunmuyor.

VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Alınan son meteorolojik raporlara göre, ilimizde olumsuz hava koşulları devam etmektedir. Bu nedenle; Bugün saat 13.00'e kadar; toplu taşıma ve görevli araçlar dışındaki özel araçların trafiğe çıkışına müsaade edilmeyecektir" ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi