Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam 2671 yılından geldiğini söyleyen adamdan ilginç iddia: 23 Mart 2023 tarihini iyi izleyin

2671 yılından geldiğini söyleyen adamdan ilginç iddia: 23 Mart 2023 tarihini iyi izleyin

Belli aralıklarla gelecekten geldiğini iddia ederek saçmalayan bazı isimler dünya gündemini meşgul etmeyi başarıyor. Bu kez 2671 yılından geldiğini söyleyen Tiktok fenomeni insanları istismar ederek ilginç açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
2671 yılından geldiğini söyleyen adamdan ilginç iddia: 23 Mart 2023 tarihini iyi izleyin

TikTok’ta zaman yolcusu olarak paylaşım yapan bir kişi dünyanın yok olmanın eşiğinde olduğunu söyleyerek insanlığı kurtarmak için devreye girecek olan plandan söz etti. 2671 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusu, “Dünya yok olmanın eşiğinde. İnsanlığı kurtarmak için 8.000 kişi seçilecek” dedi. Sözleri sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

TikTok kullanıcısı Eno Alaric, gelecekte olması muhtemel olaylar hakkında çılgınca uyarılar yayınladığı için 135.000'den fazla takipçi kazandı. Dünyanın yok olmanın eşiğinde olduğunu dile getiren Alaric, sekiz haftalık zaman dilimi içinde insanlığı zor bir sınavın beklediğinden söz etti. Dünyanın bir uzaylı istilasıyla karşı karşıya kaldığını belirten Alaric paylaşımıyla kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Tarih verdi

Dünyanın 8 hafta içinde büyük bir kaosa sürükleneceğini ifade eden Alaric sosyal medyadan yaptığı paylaşıma, “Ev dediğiniz dünya, düşman bir uzaylı türü yüzünden yok olmanın eşiğinde. Dikkat! Ben 2671 yılından gelen bir zaman yolcusuyum. 8000 kişi insanlığın kurtarıcısı olarak seçilecek. 23 Mart 2023 tarihini iyi izleyin” notunu ekledi.

Sosyal medya kullanıcıları Alaric’in gönderisine yoğun ilgi gösterirken kullanıcıların büyük bir bölümü iddialarına inanmadığını dile getirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Bu tarihi bekleyeceğim. İnsanlığın yok oluşunu izlemek benim için heyecan verici olacak” yorumunu yaptı. Bir diğer sosyal medya kullanıcısı ise, “Evet, genellikle her yıl zaman yolcusu olduklarını söyleyen birileri olur ama bu gerçekleşmeyince ortadan kaybolurlar.” yorumunu yaptı. Üçüncü bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Önceki tahminlerinin hiçbiri gerçekleşmedi ama ben hala takip ediyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
EYT düzenlemesi Meclis'e ne zaman gelecek?

EYT düzenlemesi Meclis'e ne zaman gelecek?