Türkgün | 3. Sayfa | Afyonkarahisar’daki kazada ölen Samur ailesi son yolculuğuna uğurlandı

Afyonkarahisar’daki kazada ölen Samur ailesi son yolculuğuna uğurlandı

Afyonkarahisar’da otomobilin bariyerlere çarptığı kazada hayatını kaybeden uzman çavuş Hasan Samur Uşak’ta, eşi Zehra Samur ile 8 aylık bebekleri Aybars Karan Samur ise Kayseri’de toprağa verildi.

Afyonkarahisar’da otomobilin bariyerlere çarptığı kazada hayatını kaybeden uzman çavuş Hasan Samur Uşak’ta, eşi Zehra Samur ile 8 aylık bebekleri Aybars Karan Samur ise Kayseri’de toprağa verildi.

KAYNAK: DHA

Aile ziyaretinden dönerken geçirdikleri kazada yaşamını yitiren Samur ailesi için Uşak ve Kayseri’de cenaze törenleri düzenlendi.

AYNI KAZADA HAYATLARINI KAYBETTİLER

Kaza, dün sabah Sinanpaşa ilçesine bağlı Balmahmut köyü yakınlarında meydana geldi. Hasan Samur’un kontrolünü kaybettiği otomobil, bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak yaklaşık 50 metre sürüklendi.
Hasan ve Zehra Samur olay yerinde, ağır yaralanan 8 aylık bebekleri Aybars Karan Samur ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ANNE VE BEBEĞİ KAYSERİ’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Zehra Samur ile bebeği için Kayseri’nin Talas ilçesindeki Dedeoğlu Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Anne ve bebeği, törenin ardından Zincidere Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Uzman çavuş Hasan Samur’un cenazesi ise memleketi Uşak’ın Eşme ilçesine bağlı Yeleğen beldesinde son yolculuğuna uğurlandı.

 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...