Türkgün | 3. Sayfa | Aksaray’da aydınlatma direğine çarpan otomobil hurdaya döndü

Aksaray’da aydınlatma direğine çarpan otomobil hurdaya döndü

Aksaray-Konya kara yolunda kontrolden çıkarak refüjdeki aydınlatma direğine çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Aksaray-Konya kara yolunda kontrolden çıkarak refüjdeki aydınlatma direğine çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

KAYNAK: DHA

Araçta sıkışan yaralıların ekipler tarafından kurtarıldığı kazanın ardından hastaneye kaldırılan Furkan Ordu ile Fatime Özdemir yaşamını yitirdi.

AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPTI

Kaza, saat 07.00 sıralarında Aksaray-Konya kara yolunun Eşmekaya beldesi mevkisinde meydana geldi.

Furkan Ordu’nun (34) kullandığı 06 BNV 194 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen otomobilde sürücü Furkan Ordu ile Semahat Ordu (29), Mevlüt Göktuğ Ordu (7) ve Fatime Özdemir (51) yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılardan 2’si, ekiplerin çalışmasıyla bulundukları yerden çıkarıldı.

2 KİŞİ KURTARILAMADI

Furkan Ordu ile Fatime Özdemir, ambulanslarla Sultanhanı Devlet Hastanesi’ne; Semahat Ordu ile Mevlüt Göktuğ Ordu ise Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Furkan Ordu ve Fatime Özdemir, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Diğer 2 yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Kazaya ilişkin inceleme devam ediyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...