Türkgün | 3. Sayfa | Anadolu Otoyolu’nda feci kaza: 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Anadolu Otoyolu’nda feci kaza: 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde meydana gelen kazada, iki otomobilin çarpışması sonucu 9 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde meydana gelen kazada, iki otomobilin çarpışması sonucu 9 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

KAYNAK: AA

Otoyolun Ankara istikametinde seyreden M.E. idaresindeki otomobil, Tatlar köyü mevkisinde A.K. yönetimindeki otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma, 112 Acil Sağlık ve Karayolları ekipleri sevk edildi.

Kazada 04 ABA 431 plakalı otomobilde bulunan Ömer Mahir A. hayatını kaybetti, sürücü ile araçtaki S.A, S.A. ve Y.A. yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Çocuğun cenazesi de incelemenin ardından morga götürüldü.

Bir süre kapatılan otoyolun Ankara istikametinde ulaşım, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...