Türkgün | 3. Sayfa | Antalya’da sosyal medya kavgası ölümle bitti

Antalya’da sosyal medya kavgası ölümle bitti

Antalya’da sosyal medya fotoğraf paylaşımı nedeniyle çıkan tartışmada aldığı yumruk darbesiyle komaya giren Eşref Yunus Yıldırıcı hayatını kaybetti.

Antalya’da sosyal medya fotoğraf paylaşımı nedeniyle çıkan tartışmada aldığı yumruk darbesiyle komaya giren Eşref Yunus Yıldırıcı hayatını kaybetti.

KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kepez ilçesinde sosyal medya üzerinden paylaşılan bir çiçek fotoğrafı nedeniyle çıkan tartışma, bir ölümle sonuçlandı.

Tek Yumrukla Komaya Girdi

Olay, 12 Ekim’de Kepez’deki bir çiçekçide meydana geldi. Eşref Yunus Yıldırıcı, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf nedeniyle Kıvanç Ş. ile tartıştı. Özür dileyip fotoğrafı silmesine rağmen, Kıvanç Ş. Yıldırıcı’ya yumruk atarak komaya soktu.

Beyin Ölümü Gerçekleşti

Yoğun bakımda beyin ölümü gerçekleşen Yıldırıcı, 18 Ekim'de hayatını kaybetti. Cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...