Basın Ekspres Yolu’nda meydana gelen zincirleme kaza nedeniyle trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

TUĞLAYA ÇARPIP KAMYONA SAVRULDU
Kaza, saat 06.40 sıralarında Yenibosna Merkez Mahallesi Basın Ekspres mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, emniyet şeridinde arızalanan hafriyat kamyonunun sürücüsü, aracın fark edilmesi için yola tuğla bıraktı.
Metin Sayılı yönetimindeki hafif ticari araç, tuğlaya çarptıktan sonra kontrolden çıkarak hafriyat kamyonuna savruldu. Araca, arkadan gelen başka bir hafif ticari araç da çarptı.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ
Sağlık ekipleri, Metin Sayılı’nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Sayılı’nın cenazesi, incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten sağlanan trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.