Bartın’da kuvvetli rüzgâr ve yüksek dalgalar nedeniyle tüm sahillerde denize girmek yasaklandı. Yasağa rağmen suya girerek boğulma tehlikesi yaşayan 37 kişi cankurtaranlar tarafından kıyıya çıkarıldı.

19 PLAJDA DENİZE GİRMEK YASAK
Kentte etkili olan kuvvetli rüzgâr nedeniyle dün ve bugün 59 kilometrelik sahil şeridinde bulunan 19 plajda denize girilmesi yasaklandı. İnkumu Plajı’ndaki cankurtaran kulelerine kırmızı bayrak çekildi.
UYARILARA RAĞMEN DENİZE GİRDİLER
Dalga boyunun 1,5 metreye ulaştığı İnkumu’nda bazı tatilciler, cankurtaranların uyarılarına rağmen denize girdi. Ekipler, sudaki vatandaşları kıyıya çıkmaları için uyardı.
37 KİŞİ KURTARILDI
Yasağa rağmen denize girerek boğulma tehlikesi yaşayan İnkumu’ndaki 32 kişi ile diğer sahillerdeki 5 kişi, cankurtaranlar tarafından kurtarıldı.