Türkgün | 3. Sayfa | Düğün dönüşü acı veda: 8 günlük yaşam savaşını kaybetti

Düğün dönüşü acı veda: 8 günlük yaşam savaşını kaybetti

Hatay'da sünnet düğününden dönerken şarampole devrilen otomobilin sürücüsü Aziz Vurak, 8 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti. Kazada yaralanan 6 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Hatay'da sünnet düğününden dönerken şarampole devrilen otomobilin sürücüsü Aziz Vurak, 8 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti. Kazada yaralanan 6 kişinin tedavisi ise sürüyor.

KAYNAK: DHA

 Kütahya'daki bir düğünden dönen Aziz Vurak (64) idaresindeki 31 ADF 739 plakalı otomobil, 4 Temmuz'da Reyhanlı-Kırıkhan kara yolunda kontrolden çıkarak şarampole devrildi ve ağaca çarptı. Kazada sürücü dahil 7 kişi yaralanmış, hastaneye kaldırılan Vurak bu sabah hayatını kaybetmiştir.

KONTROLÜ KAYBEDİP AĞACA ÇARPTI

Kaza, 4 Temmuz'da Reyhanlı-Kırıkhan kara yolu Muratpaşa mevkisinde meydana geldi. Kütahya'daki yakınlarının sünnet düğününden dönen Aziz Vurak, evlerine yaklaşık 10 kilometre kala direksiyon hakimiyetini kaybetti. Şarampole devrilen araç, yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi.

7 KİŞİ YARALANMIŞTI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Araçta sıkışan 3'ü çocuk toplam 7 kişi, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu kurtarılarak çevredeki hastanelere sevk edildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede 8 gündür yaşam mücadelesi veren sürücü Aziz Vurak, yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah hayatını kaybetti. Vurak'ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırılırken, aynı kazada yaralanan diğer 6 kişinin hastanedeki tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...