Edirne’nin İpsala ilçesinde kontrolden çıkan bir kamyonet, sulama kanalına düşerek sürücüsünün yaşamını yitirmesine yol açtı.
Yenikarpuzlu beldesinde meydana gelen kazada, A.B. yönetimindeki 22 PG 461 plakalı kamyonet henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolden çıkarak kanala devrildi. Olayın ardından jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi.

Ekipler, çekici yardımıyla aracı kanaldan çıkarırken sürücüyü bulmak için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nden dalgıç polislerin desteğini aldı. Dalgıç polisler, yaptıkları arama sonucu A.B.’ye ulaştı ve sağlık ekiplerince yapılan kontrolde sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi.
A.B.’nin cenazesi, incelemelerin tamamlanmasının ardından İpsala Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.