Edirne’de 9 katlı bir apartmanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, Şükrüpaşa Mahallesi’nde yer alan ve kullanılmadığı öğrenilen apartmanın son katında bulunan dairede meydana geldi.
Daireden yükselen duman ve alevlerin çatıya ulaşması üzerine çevrede bulunanlar durumu yetkililere bildirdi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
Yangın çatıya yayıldı

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangının çatıya yayılmasını engellemek için çalışma başlattı. Yapılan müdahale sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangın sırasında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Dairenin iç kısmında ve çatı bölümünde hasar oluştuğu öğrenildi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı.