Türkgün | 3. Sayfa | Erdek’te zıpkınla balık avına çıkan emekli askeri savcı hayatını kaybetti

Erdek’te zıpkınla balık avına çıkan emekli askeri savcı hayatını kaybetti

Balıkesir’in Erdek ilçesinde zıpkınla balık avlamak için dalış yapan 62 yaşındaki emekli askeri savcı Yalçın Karakaya, denizde ölü bulundu.

Balıkesir’in Erdek ilçesinde zıpkınla balık avlamak için dalış yapan 62 yaşındaki emekli askeri savcı Yalçın Karakaya, denizde ölü bulundu.

KAYNAK: DHA

Balıkesir’in Erdek ilçesinde zıpkınla balık avına çıkan emekli askeri savcı Yalçın Karakaya (62), hayatını kaybetti.

Olay, saat 14.00 sıralarında Erdek ilçesine bağlı kırsal Doğanlar Mahallesi açıklarında meydana geldi. Zıpkınla balık avlamak için denize giren Karakaya’dan bir süre haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, denizde arama kurtarma çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda Karakaya’nın cansız bedeni Doğanlar Mahallesi açıklarında bulundu.

Denizden çıkarılan Karakaya’nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Çanakkale nüfusuna kayıtlı olduğu ve emekli askeri savcı olarak görev yaptığı öğrenilen Yalçın Karakaya’nın bir süredir Erdek’in Doğanlar Mahallesi’nde ikamet ettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...