Türkgün | 3. Sayfa | Eskişehir’de duvara çarpan TIR’ın sürücüsü kabinden güçlükle çıkarıldı

Eskişehir’de duvara çarpan TIR’ın sürücüsü kabinden güçlükle çıkarıldı

Eskişehir’de yoldan çıkarak tarlaya giren ve bir işletmenin duvarına çarpan TIR’da iki kişi yaralandı. Ezilen kabinde sıkışan sürücü, itfaiyenin iki saati aşan çalışmasıyla kurtarıldı.

Eskişehir’de yoldan çıkarak tarlaya giren ve bir işletmenin duvarına çarpan TIR’da iki kişi yaralandı. Ezilen kabinde sıkışan sürücü, itfaiyenin iki saati aşan çalışmasıyla kurtarıldı.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
KAYNAK: DHA

Eskişehir’de, Eskişehir-Bilecik kara yolunda saat 05.00 sıralarında meydana gelen kazada, H.A. (67) yönetimindeki 10 TL 666 plakalı TIR kontrolden çıktı. Yoldan çıkarak tarlaya giren araç, bir işletmenin duvarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ezilen kabinde sürücü H.A. ile yanındaki Ş.A. (35) sıkışarak yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ş.A., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SÜRÜCÜ İÇİN İKİ SAATİ AŞAN ÇALIŞMA

Kabin içerisinde sıkışan H.A.’yı kurtarmak için çalışma başlatan itfaiye ekipleri, iki saati aşan müdahalenin ardından sürücüyü bulunduğu yerden çıkardı. Sağlık ekiplerine teslim edilen H.A. da ambulansla hastaneye götürüldü.

Tedaviye alınan iki yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...