Türkgün | 3. Sayfa | İETT otobüsünde bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

İETT otobüsünde bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Arnavutköy’de hareket halindeki bir İETT otobüsünde meydana gelen kavga sonucunda bir kişi yaşamını yitirdi. Olayda otobüs şoförü ve bir yolcu da yaralandı.

Arnavutköy’de hareket halindeki bir İETT otobüsünde meydana gelen kavga sonucunda bir kişi yaşamını yitirdi. Olayda otobüs şoförü ve bir yolcu da yaralandı.

Haraççı Mahallesi Hadımköy Caddesi'nde seyir halinde olan 36 HT Fatih Mahallesi-Cebeci hattındaki İETT otobüsünde iki yolcu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgayı ayırmak için müdahalede bulunan şoför ile 2 yolcu bıçakla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

Arnavutköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yolculardan Kazım Özturlay (65) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralı şoför Ersin Bozdağ ile yolcunun hastanedeki tedavisi sürüyor.

Bu arada saldırgan, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...