Ataşehir’de sosyal medyada paylaşılan bir kişinin darbedildikten sonra baygın halde yol kenarına bırakıldığı görüntüler üzerine polis ekipleri harekete geçti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.
Yapılan çalışmada, olayın taraflarının S.D. ve F.B. olduğu belirlendi. İfadelere göre taraflar, boş bir arazide alkol aldıkları sırada çıkan tartışma nedeniyle kavga etti. Daha sonra trafikte yeniden karşılaşan taraflar arasında kavga büyüdü ve S.D.’nin baygın halde yere yığıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Polis ekipleri kavgaya karıştığı belirlenen F.Y., G.T. ve S.C.M.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden F.Y. ve G.T.’nin “hırsızlık”, S.C.M.’nin ise “uyuşturucu madde kullanmak” ve “tehdit” suçlarından kaydı bulunduğu öğrenildi.
Gözaltına alınan 3 kişi, işlemleri yapılmak üzere İçerenköy Polis Merkezi’ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.