İş arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, Altıkat’ın cansız bedeni otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

YÜK ASANSÖRÜNDE AKIMA KAPILDI
Olay, saat 09.00 sıralarında Esenler Mahallesi Yeditepe Caddesi’nde yapımı devam eden bir plazada meydana geldi.Dış cephe kaplama ustası Abdulkadir Altıkat, çalıştığı inşaattaki yük asansörüne bindi. Asansörün 7’nci kata ulaşmasının ardından elektrik akımına kapılan Altıkat, zemine düştü.
OLAY YERİNDE CAN KAYBI
Durumu fark eden iş arkadaşlarının ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık görevlilerinin kontrolünde Altıkat’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.Abdulkadir Altıkat’ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Konya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olaya ilişkin inceleme sürüyor.