Türkgün | 3. Sayfa | Manisa'da yağmur yolu cam gibi yaptı! Tır refüje çıktı

Manisa'da yağmur yolu cam gibi yaptı! Tır refüje çıktı

Manisa'nın Kula ilçesinde kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır refüje çıktı. Yola savrulan taşlar iki otomobile zarar verdi, faciadan dönüldü.

Manisa'nın Kula ilçesinde kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır refüje çıktı. Yola savrulan taşlar iki otomobile zarar verdi, faciadan dönüldü.

KAYNAK: İHA

Manisa’nın Kula ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan yağış, karayolunda tehlikeli bir kazaya yol açtı. Islanan asfaltın adeta cam gibi kayganlaşması, ağır tonajlı bir tırın kontrolden çıkmasına neden oldu.

Olay, İzmir–Ankara D300 karayolu Kavacık Rampaları’nda yaşandı. Tır, yağış nedeniyle tutunmanın azaldığı yolda bir anda savrularak refüje çıktı. Çarpmanın şiddetiyle refüjdeki taş bloklar yola saçıldı.

Tır refüje çıktı, 2 otomobil zarar gördü

Aynı istikamette seyreden iki otomobil, savrulan taşlardan kaçamayarak zarar gördü. Neyse ki kazada kimse yaralanmadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.

Kaza nedeniyle D300’ün her iki yönünde trafik bir süre kontrollü olarak tek şeritten verildi. Hasarlı araçların kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...