Antalya’nın Serik ilçesinde lise son sınıf öğrencilerinin mezuniyet heyecanı büyük bir acıya dönüştü. Atatürk Anadolu Lisesi 12’nci sınıf öğrencileri, okul idaresinin koordinesinde mezuniyet fotoğrafları için il merkezine gitti. Akşam saatlerinde dönüş yolunda ise iki öğrenci servis aracından inince kaza meydana geldi.
Yukarıkocayatak kavşağında servisten inen Şükran Ela Özseven (17) ve arkadaşı Nadya Başbüyük (17) yolun karşısına geçmek isterken, O.D. idaresindeki otomobilin çarpmasıyla savruldu. Çarpmanın etkisiyle Özseven trafik levhasına çarparak hayatını kaybetti, Başbüyük ise yola savrularak ağır yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri Şükran Ela Özseven’in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Nadya Başbüyük ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi.
Kazayla ilgili gözaltına alınan sürücü O.D. hakkında soruşturma devam ediyor.
Kazadan kısa süre önce öğrencilerin çektirdiği mezuniyet fotoğrafının ortaya çıkması ise acının boyutunu daha da derinleştirdi.