Türkgün | 3. Sayfa | Ordu’da sokakta çıkan tartışma kavgaya dönüştü

Ordu’da sokakta çıkan tartışma kavgaya dönüştü

Ordu'da, 2018'de boşanan Hamide Ö. ve Bekir Y. arasında 7 Haziran'da çocuklarını görmek için karşılaşmaları sonucu başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Çevredeki kişiler de kavgaya müdahale etti.

Ordu'da, 2018'de boşanan Hamide Ö. ve Bekir Y. arasında 7 Haziran'da çocuklarını görmek için karşılaşmaları sonucu başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Çevredeki kişiler de kavgaya müdahale etti.

MUHABİR: Beybin Usanmaz

Ordu’da 2018’de boşanan çift, sokakta tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen kavgaya çevredeki bazı kişiler de katıldı. Kavga anı, cep telefonu kameralarına yansıdı.

Olay, 7 Haziran’da Aybastı ilçesi 15 Temmuz Şehitleri Parkı’nda meydana geldi. 2018’de eşinden boşanan Hamide Ö. (35), Kurban Bayramı sebebiyle velayeti babalarında bulunan 2 çocuğunu görmek istedi. Bu sırada Hamide Ö., askeri personel olan eski eşi Bekir Y.’nin (36) akrabaları ile karşılaştı. İki tarafın sokaktaki sözlü tartışması bir anda kavgaya dönüştü. Kavgaya Bekir Y. de dahil oldu. İddiaya göre Bekir Y., eski eşinin kardeşi Habibe Ö.’nün üzerine koşarak, tekme ve yumruk attı. Kısa sürede büyüyen kavgaya çevredeki bazı kişiler de dahil oldu. Kavgayı sokaktaki vatandaşlar ayırırken, o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. Olayla ilgili inceleme sürüyor. 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...