Batakköy Kavşağı’nda 29 Mayıs’ta meydana gelen ve 6 kişinin yaralandığı kazada ağır yaralanan Deniz Atasoy, 2,5 aylık yaşam mücadelesini kaybetti.

OTOMOBİL HALK OTOBÜSÜNE SAVRULDU
Kaza, 29 Mayıs’ta D-140 kara yolunun Batakköy Kavşağı’nda meydana geldi. Deniz Atasoy yönetimindeki otomobil ile E.E.’nin kullandığı TIR çarpıştı. Savrulan otomobil, trafik ışıklarında bekleyen halk otobüsüne çarptı.
6 KİŞİ YARALANDI
Kazada otomobil sürücüsü Deniz Atasoy ile aynı araçtaki 4 kişi ve halk otobüsündeki bir yolcu yaralandı. Ağır yaralanan Atasoy, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

2,5 AY SONRA HAYATINI KAYBETTİ
Deniz Atasoy, hastanede 2,5 aydır sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Zonguldak’ta yaşayan ve sonradan Türk vatandaşlığına geçen Atasoy’un cenazesinin, işlemlerin ardından Hatay üzerinden Suriye’nin Humus kentine gönderileceği öğrenildi.