İstanbul’un Sultangazi ilçesinde bir kırtasiyede 12 yaşındaki çocuğa tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheli, çevredekiler tarafından darbedildi. Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, dün öğle saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, okul çıkışı arkadaşlarıyla birlikte kırtasiyeye gelen 12 yaşındaki çocuk, müşteri gibi davranan bir kişi tarafından tacize uğradı.

Durumu fark eden iş yeri çalışanı kadın, şüpheliye tepki gösterdi. Sesleri duyan çevredekiler de dükkâna girerek zanlıyı dışarı çıkardı ve darbetti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Şüpheli, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay anı kamerada
Yaşanan anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin kırtasiyede küçük çocuğa tacizde bulunmasının ardından çevredekiler tarafından dışarı çıkarılıp darbedildiği anlar yer aldı. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.