Sur ilçesindeki Anzele Parkı’nda 2 çocuk, yasak olmasına rağmen süs havuzuna girdi. Biri yüksek bir noktadan olmak üzere aynı anda suya atlayan çocuklar kafa kafaya çarpıştı. Kanlar içerisinde kalan çocuklardan biri olay yerinden kaçarken, diğeri sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastanede tedaviye alındı.

AYNI ANDA HAVUZA ATLADILAR
Olay, öğleden sonra Sur ilçesindeki Anzele Parkı’nda meydana geldi.
İddiaya göre girilmesi yasak olan süs havuzunda serinlemek isteyen 2 çocuk, biri yüksek bir noktadan olmak üzere aynı anda suya atladı.
KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR
Suya atladıkları sırada kafa kafaya çarpışan iki çocuk da yaralandı. Kanlar içerisinde kalan çocuklardan biri olay yerinden kaçtı.Diğer çocuk için sağlık ekiplerine haber verildi. İsmi öğrenilemeyen yaralı, ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.