Türkgün | 3. Sayfa | Tekirdağ’da sağanak hayatı felç etti: Sürücüler yolda kaldı

Tekirdağ’da sağanak hayatı felç etti: Sürücüler yolda kaldı

Kentte etkili olan sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu. Sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken, vatandaşlar yağıştan korunmak için kapalı alanlara sığındı.

Kentte etkili olan sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu. Sürücüler ilerlemekte güçlük çekerken, vatandaşlar yağıştan korunmak için kapalı alanlara sığındı.

KAYNAK: DHA

Tekirdağ’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, kentte günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarının ardından başlayan yağmur, kısa sürede cadde ve sokaklarda su birikintilerine neden oldu. Yoğun yağış nedeniyle araçlar trafikte ilerlemekte zorlanırken, vatandaşlar da yağıştan korunmak için kapalı alanlara sığındı.

Bazı bölgelerde su birikintileri nedeniyle sürücüler araçlarını durdurmak zorunda kalırken, yayalar da yollarda yürümekte güçlük çekti.

Yetkililer, sağanak yağışın aralıklarla etkisini sürdürmesinin beklendiğini belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...