81. ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu bugünün en çok merak edilen konuları arasına girdi. Pek çok vatandaş, yoğun bir şekilde 2019 81. ÖGG sınav sonuçları bugün mü açıklanıyor? araştırması yaparken, Özel Güvenlik Görevlisi olmak için sınava giren binlerce aday 81. ÖGG sınav sonuçlarının açılanacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Konuyla ilgili olarak Özel Güvenlik Daire Başkanlığı bir iş takvimi yayınladıve 81. ÖGG sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi bildirdi. Buna göre 81. ÖGG sınav sonuçlarının açıklanmasına çok az bir süre kaldı. Peki, 81. ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019 81. ÖGG sınav sonuçları bugün mü açıklanıyor? İşte yanıtı...

81. ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Binlerce kişinin merakla beklediği 81. ÖGG sınav sonuçları, Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın açıkladığı iş takvimine göre 10 Mayıs Cuma günü açıklanacak. Adaylar, sonuçlara Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden erişebilecekler.

81. ÖGG sınav soru ve cevaplarına nereden ulaşılır?

81. ÖGG sınav soru ve cevaplarına, Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden ulaşmak mümkün.

ÖZEL GÜVENLİK 81. TEMEL EĞİTİMİ YAZILI SINAV SORULARI (A KİTAPÇIĞI) İÇİN BURAYA TIKLAYIN

ÖZEL GÜVENLİK 81. TEMEL EĞİTİMİ YAZILI SINAV SORULARI (B KİTAPÇIĞI) İÇİN BURAYA TIKLAYIN

ÖZEL GÜVENLİK 57. YENİLEME EĞİTİMİ YAZILI SINAV SORULARI (A KİTAPÇIĞI) İÇİN BURAYA TIKLAYIN

ÖZEL GÜVENLİK 57. YENİLEME EĞİTİMİ YAZILI SINAV SORULARI (B KİTAPÇIĞI) İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Sınav değerlendirmesi ve itiraz hakkında...

Yazılı sınava itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 10 TL ücret yatıracaklardır.

Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınava itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığın www.ozelguvenlik.pol.tr web adresinde yer alan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirtikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini Özel Güvenlik Bilgi Sistemine yapacaktır.

Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Adaylar, sınav sonuçları ve yazılı sınav itiraz sonuçlarını Başkanlığın www.ozelguvenlik.pol.tr web adresinde yer alan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak öğrenebileceklerdir. Ayrıca Özel Güvenlik Daire Başkanlığının www.ozelguvenlik.pol.tr web sitesinden de ilan edilecektir.

Özel Güvenlik Daire Başkanlığına dilekçe vb. şekilde yapılan müracaatlar ile [email protected] adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu durum sınav salonlarında gözetmenler tarafından adaylara duyurulacaktır.

.

Editör: Haber Merkezi