Terörle mücadelede yıllarını, şehitlerini ve millî ekonomisini vermiş bir ülkede, terör neredeyse bitirilmek üzereyken, ABD adlı haydut ülke ne diye büyükelçiliğini kapatır ki?

Ve ardından iki soysuz hain niye İskenderun'da bir eyleme girişir?

Ve niye Amanoslar?

Bu ABD dediğin soyguncu ve kan emici devlet, dünyadaki huzursuzluğun, kan ve gözyaşının bir numaralı “azmettiricisi”dir!

Dünyanın her bölgesinde eli kanlıdır ve siyonist kafanın piyonu, sermayenin vahşi temsilcisidir!

*

Ülkemizde 1960, 1971, 1980 cuntalarının ağababasıdır, 15 Temmuz ihanetinin hazırlayıcısıdır..

Bize karşı kullanmadığı terör örgütü kalmadı... ASALA'dan DHKP-C'ye, PKK/YPG'den IŞİD'e, FETÖ'den LGBT'ye kadar hepsi onun eseri... Daha tayin edip yolladıkları proje partileri saymadık!

Sözde “Ermeni soykırımı” masalını sık sık şantaj unsuru olarak gündeme taşımaktan çekinmediler...

Küstah politikacıları, gün geldi ülkemize 1974’teki gibi ambargo uyguladı, gün geldi bugünkü gibi Dolar üzerinden kıskaca almaya kalkıştı...

BM ve NATO dahil, hiçbir uluslararası teşkilatta insanlık yararına Türk milleti yararına karar aldırmadı, “süper güç” algısıyla hep kapitalist ve sömürgeci olarak kargaşaya sürükledi ülkeleri...

Bu ülkenin medyasını, hainlerini hep besledi; “millî projelerin sabotajını” hep ABD tezgâhladı...

Yıllarca medyasıyla, sinemasıyla, yetiştirip seçtirdiği siyasetçileriyle “millî irade”ye engel oldu...

*

Terör imalı büyükelçilik kapatma olayı ve önceki gün İskenderun'da iki alçağın gerçekleştirmeye kalkması tesadüf mü? Hayır!

Siyonist maşası ve kapitalist ABD, S-400’lerle boyun eğdiremediği, Dolar ile diz çöktüremediği Türkiye’yi terörle tehdit etmektedir.

“Devlet aklıyla işbaşında olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi”nin gösterdiği direniş ve dik duruş Batı’nın planlarını bozmaktadır.

Mavi vatan ve Doğu Akdeniz ile Karadeniz’deki enerji savaşları, ABD'nin sinirlerini bozmaktadır ve bunu engellemeye çalışıyor.

Fransa’nın, Yunanistan’ın, Ermenistan'nın, PKK/YPG'nin, Esat ve Hafter'in ipleriyle oynayan da ABD'dir!

*

Siyonist sermayenin elindeki silah sanayii dışında hiçbir teranesi bulunmayan, Covit-19'da yaşlılarını kolaylıkla harcayan, kimsenin güvende olmadığı bir ülkedir Amerika...

İnsan haklarının en çok ihlal edildiği ama gelişmemiş ülkelere insan hakları dersi vermeğe kalkan ikiyüzlü bir devlettir...

“Barış” safsatasıyla içsavaş, bölünme, din kavgaları, ırkçılık, tefecilik planları yapan, sahte cemaat ve şeyhlerle toplumların inanç sistemleri üzerinden halkı dinamitleyen ülkedir ABD...

CIA adlı iblis yuvasından başka en çok neyini duydunuz?

*

Türkiye Cumhuriyeti, artık 15 Temmuz’dan önceki Türkiye asla olmayacaktır bundan sonra...

Asla diz çöktüremeyeceksiniz...

Haini bol bu topraklarda asla milletin asil evlatları yenilmeyecek...

“Sizin çocuklarınız” asla hedefe varamayacak, bir daha başaramayacak!

İstediğiniz kadar İskenderun veya başka yurt köşesine alçak köpeklerinizi yollayın, hepsine ya tasma takıp kodese ya da cehenneme yollayacağız..

Gün ola harman ola, ABD'nin de kendi kanında boğulduğunu ve bölük pörçük olduğunu mutlaka göreceğiz!

Zalim SSCB gibi... Kaçınılmaz kaderdir bu!