Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Terör örgütü PKK bir terör eylemi gerçekleştirdiğinde olayı herkesten önce örtbas etmeye, sulandırmaya, karartmaya çalışan 6’lı masa ve unsurları olmaktadır.

Hemen “PKK yapmamıştır”, “Hükümet seçim çalışmalarına başladı”, “Bu işin içinde başka bir iş var”, “ Derin devlet yaptı”, “Başka bir örgüttür” gibi propagandalara başlıyorlar. Bunu Mersin’deki polisevine yapılan saldırıda da yaptılar. Şimdi de İstanbul/Taksim'de gerçekleşen terör eylemi sonrası aynı propagandaları yapıyorlar.

Bunu niçin yapıyorlar biliyor musunuz?

Çünkü bu 6’lı masanın her bir unsuru HD(P)KK’nın bir parçasını tuttukları için imaj kaygısı taşıyorlar. Terör örgütü PKK’nın yapmış olması demek, PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile hareket etmeleri yüzünden direkt kendilerini de bağlamaktadır. O yüzden toplumda bu bağı-bağlantıyı yansıtacak perde kurmaya çalışıyorlar.

Öyle propagandalar yapıyorlar ki, sanki PKK karıncayı incitmeyen bir terör örgütü… Sanki PKK hiç sivillere yönelik terör eylemi gerçekleştirmedi. Türkiye’nin ihanet kucağındaki muhalefetin duruşu maalesef bu rezalet düzeyindedir.

HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, CHP Genel Merkezi’nde “Öcalan ve PKK konusu CHP ile aramızda asla sorun oluşturmuyor” diyorsa zaten bu rezaletin sağlam bir temeli olduğu anlaşılıyor.

Şimdi Taksim’de bombalı terör eylemi yapanın PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini ve Afrin üzerinden ülkemize eylem yapmak için kaçak yollarla giriş yaptığını itiraf etmesi sonrası “YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum”, “Türkiye'de beka sorunu yok, ABD'nin desteklediği YPG bize mi saldıracak?"  diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun yorumu ne olacak ki?

Zaten CHP, PYD’nin devlet kurmasını resmi ağızdan ifade etmiş bir partiyken, PKK/PYD/YPG’nin özel istihbaratına çalışan teröristten niçin rahatsız olsun ki?

6’lı masa Taksim’deki terör saldırısını PKK’nın ismini vermeden dostlar alışverişte görsün misali kınasa da (HDP bile kınadı düşünün) hala terör saldırısında bile hükümeti suçlayarak yine PKK’ya hizmet etmektedir. Bu partilerin geveze yöneticilerine bakın aynı Mersin’deki Polisevine yapılan saldırıdaki gibi, İstanbul Taksim’deki saldırıda da okları PKK’nın üzerinden çekme gayreti vardır.

PKK’nın terör eylemleri sonrası “Acaba öyle mi?” diye kafalarda soru işareti oluşturmaya çalışan alçaklar, kendilerinin HD(P)KK ile konumlarını toplum nazarında korumaya çalışmaktadır.

Türk devleti ve hükümetinin terörle mücadele kararlılığı her boyutuyla ortada iken, terör örgütü PKK’yı değil de, Türk devletini ve hükümetini suçlayan alçakların, Türkiye üzerinde nasıl bir proje peşinde koştuklarını buradan anlayabilirsiniz.

“YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum” diyen bir adam, Türkiye’de ana muhalefet partisinin genel başkanı… Kime ne anlatıyoruz ki?

YPG’li teröristin eylemi ne derece etkiler ki bunları?

Editör: Haber Merkezi