Televizyon kanallarındaki birçok dizi ya sezon finali yapıyor ya da final yapıyor. Dizilerden boşalan günlerde başka yapımlar yer alacak. Yapımcılığını Ay Yapım’ın yaptığı, senaryosunu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu kaleme aldığı Ada Masalı dizisi seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Star TV'de yayınlanacak olan ‘Ada Masalı’nın yeni tanıtımı yayınlandı. Romantik bir hikayenin anlatılacağı dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenecek. Ada Masalı dizisinin konusu ve oyuncuları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

ADA MASALI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yaz akşamları seyirciyi televizyonlarının başından alıp büyülü bir ada atmosferine götürecek olan Ay Yapım’ın yeni yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın tanıtımı yayınlandı.

Ada Masalı dizisi, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı günü saat 20.00'de Star'da izleyicisinin karşısına çıkacak.

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı dizinin yayınlanan tanıtımında, şehir hayatını seven ‘Şehirden başka bir yerde yaşayamam, kendimi kaybedecek kadar da âşık olamam’ diyen Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile arazisini satmaya ikna etmeye geldiği doğma büyüme adalı olan Poyraz’ın (Alp Navruz) hikayesine dair ipuçları veriliyor.

adamasalı

ADA MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gazeteci Birsen Altuntaş, Ada Masalı dizisinin çekim yerini duyurdu. Ada Masalı dizisi İzmir'in Sığacık ilçesinde çekiliyor.

ADA MASALI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz'ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alan Ada Masalı, herkesi ekran başına kilitleyecek.

ada masalı
ADA MASALI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta ve genç isimler birlikte yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken senaryosunu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu kaleme alıyor.

Editör: Haber Merkezi