Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan tam kapanma nedeniyle birçok sınav ertelendi. Adalet Bakanlığı tarafından yapılan mülakat ve sözlü sınavlar ertelendi. Bakanlıktan yapılana 30 Nisan - 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak sınav ve mülakatların ertelendiği bildirildi.

ADALET BAKANLIĞI: SINAV VE MÜLAKATLAR ERTELENDİ

Bakanlığın internet sitesinden "Adalet Bakanlığınca Yapılan Sınavların Ertelenmesine Dair Duyuru" başlığıyla yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde Covid-19 salgını kapsamında alınan kararlar ve bu kararlar doğrultusunda İçişleri Bakanlığınca yayımlanan Genelge içeriği dikkate alınarak daha önce ilan edilen ve 30 Nisan 2021 – 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak olan;

- Hâkim ve Savcı Adaylığı mülakatları,

- İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığı mülakatları,

- Bakanlığımız taşra teşkilatı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sözlü sınavları,

- Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı ile Ceza ve İnfaz Kurumları sürekli işçi ve sözleşmeli personel alımına ilişkin boy-kilo ölçümü, uygulamalı ve/veya sözlü sınavları, ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yeni sınav tarihleri ilgili Adalet Komisyonları ve Bakanlığımızca daha sonra duyurulacaktır."

ADALET BAKANLIĞI

ADALET BAKANLIĞI SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Adalet Bakanlığı sınavlarının ne zaman yapılacağı merak edilirken, sınavlar için bir tarih verilmedi. Sınav tarihlerine dair açıklamanın tam kapanma sürecinin ardından yapılacağı düşünülüyor.

Editör: Haber Merkezi