Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala futbol tutkunları özledikleri maçların ne zaman başlayacağını araştırıyor. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen fikstür çekimi sonra takımların hangi hafta kimle karşılaşacağı netleşti. Peki, Adana Demirspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Ayrıntılar haberde.

SÜPER LİG 2021/22 SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

 Fikstür çekim yapılan Süper Lig'de 2021-2022 sezonuni 13 Ağustos'ta başlayacak 

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda 10. hafta Beşiktaş-Galatasaray derbisine sahne olacak. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ise 13. haftada oynanacak. Sezonun 17. haftasında ise Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek.

Yeni sezonda 20 takımla oynanacak Süper Lig'in fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilirken organizasyona TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri katıldı.

ADANA DEMİRSPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunda Fenerbahçe, açılışı ligin yeni ekibi Adana Demirspor'la yapacak. Galatasaray ise sezonu, Süper Lig'in bir başka yeni ekibi Giresunspor deplasmanında açacak. Son şampiyon Beşiktaş ise ilk hafta maçında Çaykur Rizespor'la karşılaşacak.

Süper Lig’de yeni sezon 13 Ağustos 2021 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak. İlk yarı 27 Aralık 2021 tarihinde sona ererken, ikinci yarı 7 Ocak 2022 tarihinde oynanacak maçlar ile başlayacak. Süper Lig’de sezon 22 Mayıs 2022 tarihinde tamamlanacak.

Süper Lig'de ilk hafta oynanacak maçlar şöyle:

Beşiktaş - Rizespor
Giresunspor - Galatasaray
Adana Demirspor - Fenerbahçe
Malatyaspor - Trabzonspor
Karagümrük - Gaziantep FK
Antalyaspor - Göztepe
Sivasspor - Konyaspor
Başakşehir - Alanyaspor
Altay - Kayserispor
Hatayaspor - Kasımpaşa

SÜPER LİG 2021/22 SEZONU FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYIN...

 

Editör: Haber Merkezi