Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ‘Aday Belli Karar Net, Adım Adım 2023’ açık hava toplantı buluşmaları 18 Aralık’ta Mersin’de yapılacak. 18 Aralık’ta yapılacak miting hazırlıkları ise Mersin’de yoğun bir şekilde sürüyor. Bu adreslerden birisi de Mersin Erdemliydi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Erdemli İlçe Teşkilatının düzenlediği, Aday Belli Karar Net 18 Aralık Mersin Mitingi Hazırlık ve Birlik Beraberlik toplantısında büyük coşku yaşandı. Yaklaşık bin beş yüz vatandaşın katıldığı programda salon tıklım tıklım doldu.
Erdemli Belediyesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen “2023’e Doğru; Aday Belli, Karar Net” temalı toplantıya vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program konuşmalarla devam etti. Toplantının ortak mesajı ‘Mersin’in geleceği için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız’ oldu.

“Başkan Tollu: 3 Bin Araç Binlerce Gönüldaşımızla Orada Olacağız”
2023’e doğru ‘Aday Belli Karar Net’ mitingine Erdemli’nin damga vuracağını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ Allah nasip ederse 18 Aralık günü saat 12.30’da çevreyolunda en az bakın burada üzerine basa basa söylüyorum en az üç bin araçla inşallah binlerce gönüldaşlarımızla genel başkanımızı Mersin’de en mükemmel şekilde, en güzel şekilde karşılayacağız. Ona layık olan mitingi inşallah Mersin’de gerçekleştireceğiz. Mersin bundan sonra 18 Aralık’ı konuşacak. 18 Aralık genel başkanımızın mitinginin güzelliğini konuşacak” diye konuştu.

“Mersin Güçlü Bir Ses Verecek”

18 Aralık’ta Erdemlilerin Mersin’de meydanlara sığmayarak güçlü bir ses vereceğini ifade eden MHP Mersin milletvekili Baki Şimşek, “Liderimiz bölge mitingini Mersin’e aldı. Bizleri onurlandırdı, bizleri gururlandırdı. Milliyetçi Hareket uzun yıllardan sonra Adana, Mersin, Antalya, Hatay ve Osmaniye’nin katılacağı büyük bölge mitingini Mersin’de yapacak. Ben Erdemlilere güveniyorum, Erdemlilere inanıyorum. Erdemli her zaman üzerine düşenin fazlasını yapmıştır. 18 Aralıkta’da Mersin’de Erdemliler meydanlara sığmayacak, o meydanı Allah’ın izniyle tek başına dolduracaktır, sizlere inanıyorum ve güveniyorum. Bu arada bir çağrı da dün bizimle beraber olup değişik sebeplerle partimizden ayrılan, başka partilere giden, gönül kırgınlığı olan dava arkadaşlarıma sesleniyorum. Milliyetçi Hareket Partisi hepimizin baba ocağı, ana kucağıdır. 18 Aralık’ta bir başlangıç olarak partimize dönün, partimize ve davamıza sahip çıkın diyorum” değerli arkadaşlar” diye konuştu.

Yapılacak Mersin mitinginde bir tarih yaşanacağını ifade eden MHP Mersin milletvekili Olcay Kılavuz, “ Liderimiz sayın Devlet Bahçeli beyefendi 18 Aralık tarihi Mersin mitinginde, bu Mersinimize, Mersinli’ye ihanet edenlere karşı topyekûn birlik ve kardeşlik içerisinde elbette bir mesaj vereceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Erdemli Belediyesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa MHP MYK üyesi Serdar Soydan, MHP Mersin milletvekilleri Olcay Kılavuz, Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, Ülkü Ocakları Erdemli İlçe Başkanı Behçet Yıldız, MHP İl ve İlçe KAÇEP Başkanı ve yüzlerce vatandaş ve basın mensupları katıldı.

Editör: Haber Merkezi