İŞKUR bünyesinde yayımlanan ilana göre, Adli Tıp Teknikeri / Otopsi Yardımcılığı, Acil Tıp Teknisyeni, İşyeri Hemşiresi (Diğer Sağlık Personeli), Hasta Kabul- Kayıt Görevlisi ve Hemşire, Ebe kadrolarına eleman alımı yapılmakta. En az ilköğretim mezunlarının başvurabileceği ‘Adli Tıp iş ilanına nereden başvurulur? Adli Tıp Kurumu personel alımı başvuru şartları ne?’ sorularının yanıtı haberimizde…

İŞKUR SAĞLIK PERSONELİ ALIMI KADROLARI

İŞKUR (Türkiye İş Kurumu) 7 farklı kadro için Sağlık personeli alımı yapacak. Kadrolar ise şunlar,

-Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı

-Acil Tıp Teknisyeni (ATT)

-Adli Tıp Teknikeri / Otopsi Yardımcılığı

-Siğer Sağlık Personeli (İşyeri Hemşiresi)

-Ebe

-Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR tarafımdan yayımlanan ilana göre 7 farklı kadroda toplam 469 kişi olmak üzere personel alımı yapılacak. Başvuru şartlarını inceliyip, başvuru yapabileceğiniz ilanların linklerini sizler için paylaştık.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Acil Tıp Teknisyeni (ATT)

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı

Adli Tıp Teknikeri / Otopsi Yardımcılığı

Ebe

Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi

Yukarıda verdiğimiz başlıklarda ki linklere tıklayarak size uygun kadroları seçerek detayları görebilirsiniz ve başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. İŞKUR üyeliği olmayan adaylar önce kayıt işlemlerini tamamlamalılar. İŞKUR'a nasıl kayıt olacağınız ise sizler için anlattık.

İş aramanın ilk adımı kayıttır ve kurum hizmetlerinden yararlanmak için iş arayanların öncelikle İŞKUR portalına üye olmaları gerekmektedir. Başarılı bir eşleştirme için ise hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında doğru ve tam bilgilerin bulunması şarttır. Gerek internet, gerekse kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri doğru ve tam olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirmelerinde oldukça önemlidir. Bu sebeple, iletişim, kişisel, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi doğru ve tam olarak giriniz.

BAŞVURU ŞARTLARI

İş arayanların kuruma kayıt yaptırmaları için 14 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir ve kayıt için beyan esas alınmalıdır. Beyanların gerçek dışı olmasından kuruma hiç bir yükümlülük kabul etmemektedir.

Editör: Haber Merkezi