Yunanistan’ın başkenti Atina’da AEK ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını tamamladı. 29 Ağustos’ta oynanacak rövanş maçına avantajlı çıkmak isteyen temsilcimiz AEK maçına hangi on bir ile çıkacak merak ediliyor. Bununla birlikte, pek çok kullanıcı yoğun bir şekilde ‘AEK Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?’ ve ‘AEK Trabzonspor maçı canlı izle’ araştırmasını sürdürüyor. turkgun.com olarak, AEK Trabzonspor maçı hakkında merak edilen detayları bir araya getirdik…

AEK TRABZONSPOR MAÇI YAYIN BİLGİLERİ

22 Ağustos Perşembe saat 21.00’da başlayacak olan maç, Başkent Atina'daki OAKA Spyros Louis Stadı'nda AEK'nın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. AEK Trabzonspor maçını Alman hakem Daniel Siebert yönetecek ve bu heyecanlı mücadele TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

AEK TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

TRABZONSPOR'UN AEK MAÇINDA 11’İ BELLİ OLDU

Trabzonspor'un AEK maçı 11'i: Uğurcan, Hüseyin, Hosseini, Pereira, Novak, Abdülkadir, Sosa, A. Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth.

TRABZONSPOR AVRUPA'DA 128. RANDEVUSUNA ÇIKIYOR

Şimdiye kadar Avrupa’da 127 maça çıkan Karadeniz ekibi, Avrupa serüvenine ilk olarak 1976-1977 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası ile başladı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 28, 2009-2010 sezonundan itibaren UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenmeye başlanan eski adıyla UEFA Kupası'nda 79, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 ve UEFA Intertoto Kupası'nda 8 maç oynadı.

UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu ilk maçında deplasmanda Yunanistan'ın AEK takımı ile karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 128. maçına çıkacak.

Bordo-mavililer, geride kalan 127 maçta 49 galibiyet ve 45 mağlubiyet alırken 33 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor bu maçlarda kalesinde 169 gol görürken, 166 kez karşı takımın filelerini havalandırdı.

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya ekibi Sparta Prag'ı eleyerek adını play-off turuna yazdıran bordo-mavililer, gruplara kalma yolunda ilk maçtan avantajlı skor ile ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşmanın rövanşı 29 Ağustos Perşembe günü Trabzon'da oynanacak ve gruplara kalan takım belli olacak.

 

Editör: Haber Merkezi