Ayşe’nin sınava hazırlanmak için bir matematik hocası ihtiyacı olmasının üzerine Kerem kendince bir plan yapar. Ancak, Afili Aşk 10. yeni bölüm fragmanında görüldüğü üzere Kerem’in planı tutmamıştır. Birbirinde komik gelişmelerin yaşandığı bölümden parçalar sunan Afili Aşk 10. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümle ilgili ayrıntılar turkgun. com’da…

2019 yaz sezonunun en iddialı yaz dizilerinden Afili Aşk’ın Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 10.yeni bölümün fragmanları izleyiciyle paylaşıldı. Reklam çekimlerindeki yakınlaşmanın etkisinden çıkamayan Kerem ve Ayşe’yi, Afili Aşk'ın 10. Bölümünde yeni bir olay daha bekliyor. Genç ve yakışıklı matematik hocası ortamın daha hararetlenmesine ve Kerem’in kıskançlık krizlerine girmesine neden oluyor. İşte merakla beklenen yeni bölümle ilgili ayrıntılar…

KEREM MATEMATİK HOCASINI RAKİBİ OLARAK GÖRÜYOR

Kerem ve Ayşe, yaşadıkları yakınlaşmanın etkisinden henüz çıkamamıştır ve Kerem kendini Ayşe’ye affettirme çabalarını sürdürmektedir. Ancak, Ayşe, bir kere daha Kerem’e bu evliliği neden yaptığını hatırlatır. BU süreci kolay atlatmak için kendine bir liste hazırlayan Ayşe, sınava hazırlanmasında kendine yardımcı olmak üzere bir matematik hocası tutmaya karar verir.

Ayşe matematik hocasını seçmek için Kerem ile konuşunca kendini bir planın ortasında bulur. Çünkü kıskançlıktan deliren Kerem, kendince en zararsız hocayı seçecektir. Ancak işler hiç de umduğu gibi gitmez. Çünkü gelen matematik hocası Kerem’i fazlasıyla kıskandıracak niteliktedir.

KAÇIRDIĞINIZ TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kerem, istemeden de olsa devamlı Ayşe’yi düşündüğünü itiraf eder. Ayşe ise içten içe buna sevinmektedir. Ayşe’nin reklam çekimlerine matematik hocası ile gitmesi Kerem’i fazlasıyla kıskandırırken, Ayşe’nin matematik hocasından direksiyon dersi alması bardağı taşıran son damla olur.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi