Trabzon-Şalpazarı Belediyesi' nin düzenlemiş olduğu Ağasar Kadını temalı fotoğraf yarışması juri üyeleri, Türk sinemasının ünlü görüntü yönetmeni Aytekin Çakmakcı, Türk Dünyası Kadın Platformu Başkanı Oya Canbazoğlu, belgesel yönetmeni fotoğraf sanatçısı Varol Uzlu, fotoğraf sanatçısı Yusuf Arslan, Büyük Liman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Devlet Bahçeli Kültür ve Sanat Merkezi nde bir araya gelerek uzun incelemelerde sonra ödül alan fotoğrafları belirlediler. Birinci, ikinci üçüncü ve mansiyon ödülleri belirlendi. Ayrıca juri Özel ödülü de Dünya Türkleri Kadın Platformu Başkanı Oya Canbazoğlu tarafından belirlendi.

Başkan Kurukız yaptığı açıklamada;

Ağasar Kadını Fotoğraf yarışmamıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Birbirinden güzel fotoğraflar vardı. Jurimiz ile yapmış olduğumuz incelemeler sonrası ödül alan fotoğrafları belirledik. Juri üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen zamanlarda da geniş kapsamlı bir fotoğraf yarışması daha düzenleyeceğiz.

Başkan Kurukız, ayrıca birincilik ödülü alan fotoğrafımızı MHP Genel Başkanı  Sayın Devlet BAHÇELİ ye takdim edeceklerini söyledi.

Dünya Türkleri Kadın Platformu Başkanı Oya Canbazoğlu Şalpazarı Belediyesi nin düzenlemiş olduğu fotoğraf yarışması nedeniyle burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Çok güzel bir organizasyon oldu. Çok güzel fotoğraflar vardı. Katılan herkese teşekkür ediyorum dedi.

ÖDÜL ALAN FOTOĞRAFLAR

 

1. Seçilen Fotoğraf     ( NİZAMİ ÇÖMEZ ) – TRcomezD1_goc

2. Seçilen Fotoğraf     ( SABRİ ALTIN ) TRsbaltinD1_yaylaya

3. seçilen Fotoğraf     ( YÜKSEL YAVUZ ) TRyuyvzD4_dokuma

MANSİYON ÖDÜLÜ ALAN BEŞ FOTOĞRAF

ALİ MERMERTAŞ – TRalimeD1_kopru

FATMA ÇINAR – TRftnarD1_süt

HASAN ZER – TRhazerD3_yaylada

İBRAHİM AYSÜNDÜ – TRibrayD3_hazirlik

MERAL YEŞİLÇİÇEK – TRmeralD3_serenderde_misir

JURİ ÖZEL ÖDÜLÜ

ESENGÜL YAVUZ – TResenD2_yayla-gocu

Yarışma ödül tarihi önümüzdeki günlerde belirlenecektir.

Editör: Haber Merkezi