Yönetmenlik koltuğuna Şenol Sönmez'in otruduğu Ağlaf Arif filmi bu akşam izleyicilerle buluşacak. Celil Nalçakan'ın başrolünde yer aldığı filmin yapımcılığını Birol Akbaba üstleniyor. Komedi film severleri bu yapımla ilgili Ağlak Arif nerede, ne zaman çekildi? sorusuna yanıt arıyor.

AĞLAK ARİF FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Celil Nalçakan (Arif)

Hande Katipoğlu (Mualla)

Paşhan Yılmazel (Sabri)

Wilma Elles (Alekseyeva)

Goncagül Sunar (Leman)

Sanem Yeles (Ebru)

AĞLAK ARİF FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Film severlerin sıklıkla araştırdığı Ağlak Arif filminin konusu şöyle; Zengin bir işadamı olan Arif, 2. ci karısının kendisini terketmesinden korktuğundan söylediği küçük bir yalan başına türlü belalar açar.

Ne eskisini ye yenisini memnun edemez, Yalanlarına başkalarını da katınca işler sarpa sarar.

AĞLAK ARİF FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

2019 yılında vizyona giren Ağlak Arif filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları sinematurk, beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

CELİL NALÇALAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Celil Nalçakan, 10 Haziran 1978'de Sivas'ta hayata merhaba dedi.

Celil Nalçakan, Sivas'ta, öğretmen bir anne ve elektrik teknisyeni babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. Esranur adında bir kız kardeşi vardır. Liseyi bitirdikten sonra Cumhuriyet Üniversitesinde Jeoloji Mühendisliği bölümüne girdi. Ancak 7 yıldan sonra okulu bıraktı ve Sivas Devlet Tiyatrosu'na girdi. Sonra Balıkesir Üniversitesinde turizm otel işletmeciliği okumaya başladı ancak orada da tiyatroya devam etti. Türvak'ın sınavını kazandı ve İstanbul'a yerleşerek burada oyunculuk okumaya başladı.

2006 yılında Sıla dizisi ile televizyondaki oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra Kış Masalı ve Hanımın Çiftliği dizilerinde oynadı, ancak Bitmeyen Şarkı adlı dizideki rolü ile tanındı. Daha sonra İntikam adlı dizide oynamış, fakat bu diziden ayrılmıştır. Oyuncu Algı Eke ile birlikte netd.com'da Şişenin Dibi adında bir program yapmış, son olarak Zülfikar karakterini oynadığı Poyraz Karayel dizisi ile epey üne kavuşmuştur.

Celil Nalçakan en son ATV'de yayınlanan Kardeşlerimi dizisinde rol almaktadır.

Editör: Haber Merkezi