Yıllardır PKK ve diğer silahlı terör örgütleriyle yol yürüyen sol partiler, dernekler, medya ve sivil toplum kuruluşları yanlarına FETÖ’yü de alınca daha da ahlaksız, daha da alçak olmaya başladılar. FETÖ’nün kokuşmuş, iğrenç itibarsızlaştırma iftira ve propagandaları artık Sol’un bünyesinde servise açılmaktadır. FETÖ 2014 yılından itibaren Sol’un tarafına geçmiş, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Sol ve FETÖ âdeta yapışık kardeş gibi olmuştur. FETÖ insanları itibarsızlaştırmak için daha önce AKP bünyesini kullanıyordu. Kaset tezgâhları ile hedefe koydukları insanları itibarsızlaştırmak için yaptıkları propagandaları bir dönem AKP bünyesinden servis ediyorlardı. O günlerde de bu iğrençliklere karşı çok mücadele etmiştik. Şimdi aynı FETÖ, CHP bünyesinde SOL’ucan gibi dolaşıyor.

           Geçtiğimiz günlerde TELE-1 isimli televizyon kanalı bunun bir örneğini verdi. Sokakta kahpenin tekini konuşturup ve bu kahpenin Cumhur İttifakı’nın birliğinden rahatsızlığını “Bahçeli kaset mi neyin varsa söyle affederiz, oy da veririz” sözleriyle ifade etmesini haber diye sosyal medya sayfalarına, internet sayfalarına koyma ahlaksızlığını gösterdiler. Bu iftira FETÖ’nün bir mahsulü iken sözde Sol’un CHP’ye ve kuyruklarına hizmet eden televizyonu böyle bir alçaklığı, böyle bir kahpeliği haber olarak kullanabiliyor. Ülkücüler TELE- 1’i başlarına geçirse, yerle bir etse sonra Ülkücüler suçlu oluyor. Ülkücüleri sürekli hakaretlerle, iftiralarla taciz ve tahrik ediyorlar sonra Ülkücüler tepki gösterince bu sefer “Bize saldırdılar, bizi hedef gösterdiler” diyerek toplaşıp hep beraber ağlıyorlar. Bir gün bu ahlaksızlıkları, alçaklıkları ve iftiraları yüzünden gerçekten başlarına büyük bir bela alacaklar. Demedi demesinler…

           TELE-1’nin yaptığı medya haberciliği değil, ahlaksızlığıdır. Biz de şimdi geçmişte PKK’nın kapatılan gazetesi Özgür Gündem’de Yazı İşleri Müdürlüğü yapmış olan şimdi TELE-1’nin Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’a “Kandil’in mağaralarında ne fanteziler çevirdin?” diye mi soralım? Merdan Yanardağ, geçmişte PKK’ya yaptığı hizmetleri şimdi FETÖ’nün mahsullerini yayma hizmetiyle mi birleştiriyor?

           SOL-FETÖ birlikteliği sadece bizim tespitimiz değildir. CHP ve İBB’nin fonladığı TELE-1’nin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olan Merdan Yanardağ, daha önce 3 yıl boyunca “Yurt” isimli bir gazetenin genel yayın yönetmenliğini yapmıştı. O gazetenin sahibi eski CHP milletvekili Durdu Özpolat idi. Durdu Özpolat bu Merdan Yanardağ için “TELE-1’in kaynağını açıklamazsan sana sorarım; kaynak benden çaldığın paralar mı yoksa Akın İpek’ten aldıkların mı?” sorunu yöneltmişti. Akın İpek biliyorsunuz “Hocaefendi’nin bir gülüşüne tüm malımı feda ederim” diyen firari FETÖ’cü bir iş adamıdır.

           Diyelim ki, Durdu Özpolat bu Merdan Yanardağ’a FETÖ üzerinden iftira atıyor. Ama görüldüğü gibi Merdan Yanardağ’ın TELE-1 isimli televizyon kanalı üzerinden uyguladığı yayın yöntemi FETÖ’cü şerefsizlerin itibarsızlaştırma adına uyguladıkları kara propagandalar ve iğrenç taktiklerdir. Bu sadece TELE-1’nin alçaklığı değil, içine FETÖ kaçmış CHP’nin tüm medya organlarında aynı durum söz konusudur.

           TELE-1’deki bir kahpenin sözleri üzerinden sözde habercilik yapan sol medya, aynısını Halk TV’de CHP’li Yaşar Okuyan denen müptezel adama yaptırmadı mı?

           MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye “Kasetin mi var?” diye soran CHP’li Yaşar Okuyan’a o dönemin MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu öyle bir hak ettiği cevabı vermişti ki, Yaşar Okuyan bir ay oturduğu yerden kalkamamıştı.

           Halk TV böyle ahlaksız adamlara, ahlaksız propagandalar yaptırmak adına “özür dilemek” yerine, utanmadan çıkıp Hidayet Vahapoğlu’nun sözlerini “MHP’den Yaşar Okuyan’a büyük terbiyesizlik” başlığıyla haber yapma ahmaklığını göstermişti. Bunlar işte bu derece yüzsüz, bu derece de şerefini, haysiyetini kaybetmiş sol medyadır.

           Cumhur İttifakı’nın terörle mücadeledeki başarısını, emperyalizme karşı duruşunu, Karabağ’daki zaferini, Ayasofya’daki gururunu, Akdeniz’deki milli politikasını, milli savunmadaki üretimini önleyemeyen sol cenah partileriyle, medyasıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla alçaklık ve ahlaksızlık yarışı içine girerek Cumhur İttifakı’nı itibarsızlaştırmak için elinden geleni yapıyor.

           Bu sol medyanın soytarıları Cumhur İttifakı kurulduğundan beri “Devlet Bahçeli Saray’a koltuk değneği oldu” diye propaganda yapıyordu. Bunu tutturamadılar, son bir yıldır da “ %11’lik MHP tek başına iktidar AKP’yi yönetiyor” fitnelerine başladılar. Nereden tutturabilirsek diye uğraşırlarken her yanlarından çirkeflik akıyor. Araya da TELE-1’nin yaptığı gibi çeşitli alçaklıklar sıkıştırıyorlar.

           Cumhur İttifakı birlikteliğinden “kaset” çıkaran bu alçaklara biz de PKK, FETÖ, DHKP-C birlikteliği yaşayan CHP’nin başındakine ve diğerlerine nasıl bir şey çıkarmamız gerektiğini soralım mı? Sorarsak bakın, bu sorunun altında kalır nefes alamazsınız. Kendi ihanet içindeki birlikteliklerinizi Cumhur İttifakı’na bulaştırmayın, Ülkücüleri iftiralarınızla tahrik ve taciz etmeyin… Bu uyarıyı cidden dikkate alın…

           Kandil mağaralarından, Pensilvanya odalarından aldığınız sufleleri başınıza yıktırmayın… Sizde ahlak, şeref, haysiyet yok, onu anladık. Bari susarak var rolü oynayın…