Halk TV biliyorsunuz ihanetin kanalizasyon borusu gibidir. Kurulduğu günden bu yana Türk milletinin milli ve manevi tüm değerlerine düşmanlık bunların ekranından akar… Türk-İslam düşmanlığı adına ne varsa buradan duyabilir, buradan izleyebilirsiniz. Sahibi CHP neyse onların televizyon kanalı Halk TV odur. Her ikisinin ismindeki “Halk” göstermeliktir. Halkın değer yargılarıyla uzaktan yakından bir alakaları yoktur.

Böyle bir sicil sahibi olan CHP’nin televizyonu Halk TV’nin haber sayfasında geçtiğimiz günlerde Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan hakkında ağır ithamlar barındıran, onları aşağılayan bir yazı kaleme alındı. Sayfa CHP’nin, o yazının yazarı ise İP milletvekili adayı Mehmet Tezkan…

Hakkında yazı yazılan kişiler ise 6+1’li masada CHP ve İP’in ortakları olan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan…

Yazıyı okuyunca Anadolu’da sık kullanılan bir tabir aklıma geldi. Ama ben söylemeyeyim, siz hatırlarsınız…

Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu bu kadar aşağılanmayı hak ediyor mu? Fazlasını da hak ediyor. Ama tuhaf olan bunu bizzat kendi ortakları, kendi medyasında yapıyor.

Cumhur ittifakından oy tırtıklamak için Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’a parti kurduran ve onları “Millet ittifakı’nın öngördüğü ortak noktalarda benzerliklerimiz çok fazla. Hatta yüzde 99 oranında diyebilirim” diye gaza getiren Kemal Kılıçdaroğlu bu ikiliden umudu kesti de o yüzden mi CHP’nin televizyonu olan Halk TV’nin haber sayfasında onların aşağılanmasına göz yumuyor?

Geçtiğimiz seçimlerde İP’in milletvekili adayı olan gazeteci Mehmet Tezkan, Davutoğlu ve Babacan ikilisine öyle bir vurdu ki, “Sen ne diyorsun birader?” diyen çıkmadı aralarından…

Şu cümlelerdeki aşağılamaya bakar mısınız?

“İkisini vur kafa kafaya yüzde üç etmezler ama kendilerini altılı masanın önemli aktörleri sayıyorlar…

Ortak adayda uzlaşamazlarsa kendileri aday olurmuş…

Olun o zaman?

Sıkıysa olun!..

CHP ve İYİ Parti’nin sırtına yapışarak siyaset yapmayı, böbürlenmeyi, kabadayılık yapmayı bırakın…

Çıkın meydanlara…

Karşılığınız var mı yok mu görün?”

***

“Bir selam versem Anadolu ayağa kalkar” diyen Ahmet Davutoğlu’nun gittiği yerlerde 50-100 kişiyle mitingler yapması, 6 Haziran 2021 tarihinde Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde gerçekleşen son seçimlerde Cumhur ittifakının adayı 1021 oy alıp seçimi kazanırken (yüzde 63,9) , Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi adayı 16 oy (Yüzde 1) alması bu tür aşağılanmaların temelini oluşturuyor. Ali Babacan’ın Deva’sının da farklı bir durumu yoktur. Her ikisinin oyunu topla %1 etmiyor. Ama kasılmalarına, triplerine bakarsan %50 oyları var gibi…

Gerçi Ahmet Davutoğlu AKP Genel Başkanı olarak girdiği son seçimlerde aldığı oy oranını “Yüzde 49,5 benim oyumdu” diye sahipleniyor. Ahmet Davutoğlu gibi siyasi şizofren birinin bu sözüne Kemal Kılıçdaroğlu gibi zekâ düzeyi malum kişinin inanması sonucu bu “%99 ortak benzerliğimiz var” gazı ortaya çıkmıştır. Baktılar Ahmet-Ali ikilisinin oyu %1 etmiyor. Başladılar şimdi aşağılamaya…

Ahmet-Ali ikilisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik nefreti, kini ve intikam duygusundan “Bir oy tırtıklama havuzu oluşur mu?” diye düşünen CHP evdeki hesabın çarşıya uymadığını görünce malum ikilinin itibarsızlaştırılmasına göz yumuyor.

Gerçi bunların hiçbirinde omurga bulamazsınız. Hepsi birbirini aşağılayarak masada oturmayı sürdürmektedir. CHP İP’e, İP CHP’ye, HDP İP’e, HDP CHP’ye şu son 5 yıl içinde neler söylediler neler ama “Cumhur ittifakını yeneriz” umuduyla hala masada oturmayı sürdürüyorlar.

CHP’nin televizyonu ve haber sayfası Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ı yerin dibine soktu ama onlar yine yüzleri kızarmadan masada oturmayı sürdürecekler.

Çünkü ABD’ye, İngiltere’ye sözleri var. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı dinmek bilmeyen öfkeleri, kinleri var… Bunlar o masada tuzluk olur yine de kalkmazlar.