Beşiktaş’ta bir yandan Fikret Orman’ın istifa depremi yaşanırken, bir yandan da yeni başkanın kim olacağı konusu gündeme oturdu. Siyah beyazlı taraftarlar istifa haberinin ardından Twitter’de bu konuyu konuşmaya başladı. Yeni başkanın kim olacağı ile ilgili ise, Ahmet Nur Çebi’nin ismi sıkça geçiyor. Haberimizde Ahmet Nur Çebi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik…

Siyah beyazlı takımın son zamanlardaki kötü gidişinden üzüntü duyan ve kan değişimine ihtiyaç olduğunu söyleyen Fikret Orman bugün öğlen saatlerinde istifa kararını basın mensupları ve Beşiktaş camiasıyla paylaştı. Bilindiği üzere Beşiktaş Süper Lig’de son 15 sezonun en kötü başlangıcını yapmış ve 5 hafta sonunda 5 puan alabilmişti…

CANLI YAYINDA İSTİFA KARARI...

AHMET NUR ÇEBİ SOSYAL MEDYAYI HAREKETLENDİRDİ

Başkan Fikret Orman’ın istifa haberi siyah beyazlı camia ve taraftarlardan farklı tepkiler alırken, Beşiktaş Başkanı kim olacak? Sorusu da gündemi meşgul etmeye başladı. Fikret Orman'ın geçen dönemindeki yönetimde Başkan yardımcısı olarak görev yapan Çebi, bir anda Twitter’da trend konular arasına girdi.

AHMET NUR ÇEBİ KİMDİR?

Ahmet Nur Çebi, Trabzon'da doğdu. 1959 yılında hayata gözlerini açan Ahmet Nur Çebi'in baba adı Yaşar Kaptan, anne adı Ayten'dir; Tayfun Çebi ve Arzu Efe adında da kardeşleri vardır.

TED Karabük Koleji lisesinde okudu. 1983 senesinde Marmara Üniversitesi Ekonomi Fakültesinden mezun oldu. Yurt dışında bu alanda bir buçuk sene eğitim aldı. Askerliğini 1985 senesinde Ağrı Eleşkirt 29. Piyade Alayı'nda yedek olarak tamamladı.

Ahmet Nur Çebi, Çebi enerji, martaş liman tesisleri, Çebi denizcilik gibi şirketlerin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Ayrıca Türkiye Karabük demir çelik işletmeleri yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve haddeciler derneği başkanlığı vazifelerini yürütmektedir.

1986 senesinde Berna Çebi ile evlendi. Bu evlilikten Elgiz Nur, Mina Nur ve Yaşar Kaptan adlarında 3 çocuğu oldu.

Ahmet Nur Çebi, 2012 senesinden itibaren taraftarı olduğu Beşiktaş jimnastik kulübünde 2. başkanlık görevini yürüttü.

 

 

Editör: Haber Merkezi