Apple AirPods kulaklıklarını İPhone 7 ile satışa sunmuştu. Başta kulaklık girişini kaldırmalarının ardından kablosuz kulaklık ile yoluna devam edeceğini duyuran Apple, şimdi ise kablosuz kulaklık pazarında iyi bir yer aldı. İlk Airpods'un ardından özellikleri geliştirilmiş 2. Airpod Cupertinolu'yu tanıtan firma, pazarda rakiplerini geride bırakarak iyi bir yer edinmişti. Söylentilere göre çok yakın zamanda yeni ürününü tanıtması beklenen şirket, AirPods 3’ü piyasaya sürecek. Peki AirPods 3 fiyatı ve özellikleri nelerdir? İşte detaylar…

AİRPODS 3 PİYASAYA ÇIKACAK

3. nesil AirPods söylentilere göre 2021 yılının ilk yarısında piyasaya sürülecek. Bunun nedeni ise Apple'in tedarik zincirinde gelişen aksaklıklar. Rapora göre, Apple'in Airpods bileşen siparişlerinin yüzde 20 azaltacağını ve güncel modellerin üretimini yavaşlatacağını iddia edilmekte. Bu iddialar ise yeni AirPods modelinin piyasaya sürüleceğinin kanıtı niteliğinde.

3. NESİL AİRPODS YALNIZ GELMEYECEK

AirPods 3 ile birlikte Apple'ın Airpods Studio adı altında kafaüstü kablosuz kulaklığını da üreteceği söylenmekte. Özellikle ünlü analist Ming-Chi Kuo, Apple Studio'nun üretileceğini bildiriyor. Airpods Studio'nun ise Apple'ın İPhone 12 lansmanında görücüye çıkarması beklenmekte.

AİRPODS 2 İLE İLGİLİ AYRINTILAR

Cihazın tasarımı ve özellikleri konusunda henüz net bir bilgi verilmiş değil. Teknoloji uzmanlarına göre cihazın küçük ve köklü tasarım değişikliği ile tanıtılabileneceği ifade ediliyor. Öte yandan özellikler ve değişmenler ise maliyetine fiyat artışı olarak piyasaya yansıması bekleniyor.

AİRPODS 3 KUVVET SENSÖRÜNÜ DEĞİŞTİRİYOR
 
Yeni bilgilere göre şunu öğrendik ki kablosuz kulaklık modelinde yer alan sensörlerin yerleri değişecek. Kimisinin oldukça beğendiği kimisinin ise hiç alışamadığı Kuvvet Sensörü yeni nesil kablosuz kulaklıklar ile tarihe karışacak.

Kuvvet sensörü kaldırılacak ve yerine bizim için yeni olmayan dokunmatik sensörler yerleştirilecek.

Editör: Haber Merkezi