EMRE MÜFTÜOĞLU/TÜRKGÜN

Partinin Sütlüce’de bulunan İl Başkanlığı Binasında gazetecilerle kahvaltı yapan Kabaktepe, basın mensuplarıyla tek tek tanıştı. Osman Nuri Kabaktepe kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gelecek dönemdeki seçim stratejilerine yönelik açıklamalarda bulunan Kabaktepe, önemli bilgiler verdi.

Önümüzdeki dönem için seçim stratejilerinin ne olacağı sorulan Kabaktepe, “Zaman mekan ve insan farkı gözetilmeyecek. Bunu daha çok hissettireceğiz. Temel stratejimiz bu olacak. Ne düşüncesi, ne etnik yapısı, ne siyasi partisi gibi hiçbir ayrım gözetmeden 16 milyon İstanbullu ile İstanbul, Türkiye ve Dünya sevdamızı paylaşacağız. Birtakım çalışma yöntemlerini Türkiye’de en iyi uygulayan parti olduğumuzu söylüyoruz. Bunu da son 20 yılda parti olarak gösterdiğimiz başarılara bakarak ifade ediyoruz. Bunu yeterli görmüyoruz. Bugüne kadar uyguladığımız yöntemleri daha da geliştireceğiz” dedi.

Program, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve basın mensuplarının hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

 

Editör: Haber Merkezi