Başkan Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette belediye çalışmalarımızla ilgili fikir alışverişinde bulundu. TSO Başkanı Balık, Başkan Akın’a misafirperverliği için teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylık diledi.  Nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Akın ise TSO Başkanı Balık’ın ve beraberindeki heyetin belediye çalışmalarıyla ilgili önerilerini dinledi.

AKIN’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi 13. Büyük Kurultayı öncesi MHP Bartın Teşkilatının kongre sürecini tamamladığını belirterek, görev alan İl ve İlçe başkanları ile yönetimlerde görev alanlara hayırlı uğurlu olmasını diledi. Birlik ve beraberlik içerisinde kongre sürecinin tamamlandığını söyleyen Akın, her geçen gün artarak devam eden bu dava ve gönül birlikteliğinin, dostluğun, kardeşliğin daim olmasını diledi.

Akın; “Milliyetçi Hareket Partisi 13. Büyük Kurultayına uzanan süreçte Eylül ayında Bartın ilçelerinde başlayan ve dün yapılan il kongresi ile kongre sürecini tamamlayan Bartın Teşkilatımızın her kademesindeki tüm üyelerine, bu süreçte emek veren dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Tekrar İl Başkanı seçilen Sayın Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı seçilen Sayın Murat Demir, Ulus İlçe Başkanı seçilen Sayın Gülsüm Toklucu Çetin, Amasra İlçe Başkanı seçilen Sayın Gürkan Özengi ve Kurucaşile İlçe Başkanı seçilen Sayın Muzaffer Edebal’ı kutluyor, her geçen gün artarak devam eden bu dava ve gönül birlikteliğinin, dostluğumuzun, kardeşliğimizin daim olmasını diliyorum. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde “İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik”  kazanan Türkiye olacak” dedi.

DERNEKLERE VERDİĞİ DESTEK İÇİN BAŞKAN AKIN’A TEŞEKKÜR

Küre Dağları ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Satı Özgür beraberinde Dernek Üyesi Sayın Mehmet Özgür ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, dernek faaliyetleri ile ilgili Dernek Başkanı Özgür’den bilgi aldı. Nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Akın, dernek çalışmalarında kolaylık diledi. Dernek Başkanı Özgür ise misafirperverliği için Başkan Akın’a teşekkür ederek, ortaya koyduğu projelerin Bartın’a değer kattığını ifade etti. Dernek faaliyetlerini yürütmenin zorluğundan da bahseden Özgür, il genelindeki tüm derneklere verdiği destekten dolayı Akın’a şükranlarını iletti.

PROJELERİN SON DURUMU DEĞERLENDİRİLDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye toplantı salonunda Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile bir araya geldi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcıları Erol Demirkoparanoğlu, Hasan Arınan ve Ahmet Kömeç ile daire müdürlerinin katılımı ile haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda devam eden çalışmaların yanı sıra yapımına başlanacak olan projelerle ilgili de bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Belediye Başkan Yardımcılarım ve daire müdürlerimizin katılımıyla proje ve hizmetlerimizin değerlendirildiği haftalık istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Belirlediğimiz hedeflerimizde ne aşamalarda olduğumuzu değerlendirdik. Yapılan işlerimizi kontrol ettik. Yapımına başlayacağımız yeni projelerle ilgili de fikir alışverişinde bulunduk. Bu toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Halkımızın sağlığı, huzuru ve mutluluğunu ön planda tutarak tüm birimlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza yön vermeye devam edeceğiz” dedi.

ORDUYERİ KÖPRÜBAŞINDAKİ ALAN YENİDEN DÜZENLENECEK

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, daire müdürleriyle birlikte Orduyeri Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet edip, talep ve önerilerini dinledi. Akın, Orduyeri’nde gerçekleştirilecek olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Su ve Kanalizasyon Müdürü Emre Önder, Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal ile birlikte vatandaşların öneri ve talepleri doğrultusunda Orduyeri Mahallesi’nde gerçekleştirecek olan çalışmalar ve düzenlemelerle ilgili vatandaşlarla sohbet edip, talep ve önerilerini dinledi. Orduyeri Mahallesi Muhtarımız İrfan Sağlam, esnaf ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunan Akın, Orduyeri köprübaşındaki alanda yapılacak olan düzenlemelerle ilgili bilgi verdi.

Kısa Sürede Çalışmalara Başlanacak

Yaptığı incelemelerin ardından yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Akın; “Orduyeri Mahallemizde vatandaşlarımızla sohbet ettik. Daire müdürlerimizin de hazır bulunduğu sohbette mahallemizde yaptığımız çalışmaları değerlendirdik. Tabii yeni yapılacak olan çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulunduk. Mahallemizde önemli bir çalışma daha yapacağız. Orduyeri köprübaşı olarak bilinen mahalle sakinlerinin sık kullandığı alanda düzenleme gerçekleştireceğiz. Tabii bu çalışmalarımızı söz konusu alanı kullanan vatandaşlarımızın öneri ve taleplerini dikkate alarak yapacağız. Bu alanı sil baştan yeniden düzenleyeceğiz. İnşallah kısa sürede çalışmalara başlanacak. Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

AKIN, PARK ALANLARINDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kemerköprü Mahallesi’ne bağlı 886.Sokak ve 883.Sokak’ta gerçekleştirilen çocuk parkı çalışmalarını inceledi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu, Su ve Kanalizasyon Müdürü Emre Önder, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kemerköprü Mahallesi’ne bağlı 886.Sokak ve 883.Sokak’ta gerçekleştirilen çocuk parkı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akın, Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu’ndan çalışmaların son durumuyla ilgili bilgi alarak, parkların çevre düzenlemesi, yol ve kaldırım çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Güzel Park Alanları Kazandırmış Olacağız

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Akın; “Göreve geldiğimiz günden buyana kent merkezimize çok sayıda park kazandırdık. Mevcut parklarımızda da iyileştirme çalışması başlatarak, modernize ettik. Vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği ve yavrularımızın da çocuk oyun gruplarında eğlenebileceği alanlar oluşturmaya çalıştık. Son olarak da Kemerköprü Mahallesi 886.Sokak ve 883.Sokak’ta çocuk parkı çalışması gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında güzel park alanları kazandırmış olacağız. İnşallah kısa sürede parklarımızı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi