Akıncı yeni bölümde İstanbul'u kurtarabilecek mi? İşte Akıncı yeni bölüm fragmanı ve diziye dair merak edilenler. ATV Akıncı 17. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

AKINCI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fatih, Haritacılar'ın yeni planlarını öğrenmeye çalışırken Nergis annesinin ardında bıraktığı sırlar için babası Cevdet'e ulaşmayı ister. Kızının velayeti için uğraşan Kemal son aşamaya gelir. Mahkemede ona hiç ummadığı bir kişi yardım edecektir. Bu sırada haritacılar şehri kana bulayacak acımasız bir eylem planındadır. Bu planları öğrenen Akıncı İstanbul'u kurtarmak için kolları sıvar ve zamanla yarışır.

Akıncı 17. Bölüm 2. Fragmanı
Yeni bölüm bu akşam 20.20'de atv'de. #Akıncıpic.twitter.com/sHD6QAsz29

AKINCI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fatih kardeşi Beyza'yı öldürenler ile Acı Getirenler'in aynı kişiler olduğunu anlamıştır. Nergis ise hayatının en büyük şokunu yaşamaktadır. Araştırmaları sonucunda öldü zannettiği birisinin yaşadığını ortaya çıkarır. Ama cevapları için babası Cevdet'i bulmak zorundadır.

AKINCI OYUNCULARI

Başrollerini Şükrü Özyıldız (Akıncı), Büşra Develi (Nergis Emiroğlu), Yıldıray Şahinler (Cevdet Emiroğlu), Tolga Tekin (Orhan), Erkan Bektaş (Kemal), Sermet Yeşil (Köksal), Yılmaz Bayraktar (Cüneyt), Müge Boz (Beste) ve Ayça Erturan (Filiz) gibi isimlerin paylaştığı Akıncı'nın yeni bölüm detayları merak ediliyor. Akıncı yeni bölümü bu akşam saat 20:00'de ATV'de!

Editör: Haber Merkezi