Alev alev dizisi izleyenler merakla bu akşamki yeni bölümü bekliyor. Show TV'nin iddialı yapımlarından olan Alev Alev dizisi her perşembe ekranlara geliyor. Deneyimli oyuncu kadrosu ile binlerce kişi tarafından sevilen dizide neler yaşanacak merak konusu. Alev Alev yeni bölüm izle ve Alev Alev fragman izle detayı haberimizde...

ALEV ALEV YEN BÖLÜM İZLE TIKLA

ALEV ALEV DİZİSİ SAAT KAÇTA?

Alev Alev'in yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV'de!

ALEV ALEV'İN 23. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kardeşinin hamlesi sonucu tutuklu yargılanmaya başlayan Çelebi, intikam oklarını İskender'e çevirir. Çiçek, İskender'in başının belaya girmesi üzerine, bir karar vermek zorunda kalır. Cemre kızı Güneş'le mahalleye dönüp ev tutarken, Çelebisiz yeni hayatının ilk günlerinde, Ozan'ın sürpriz teklifi ile karşılaşır. Bülent cinayetine dair sırlar aralanırken, Bülent'in yokluğu herkesin hayatını alt üst edecektir.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve Ahmet Katıksız'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosuna bakıldığında Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Cem Bender, Toprak Can Adıgüzel, Berkay Ateş gibi önemli isimlerin yer aldığı görülüyor. Son olarak yapılan açıklama ile birlikte Berkay Ateş ile Zuhal Olcay’ın da Alev Alev dizisinin oyuncuları arasına girdiği ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi