Perşembe akşamlarının favori dizilerinden Alev Alev dizisi 22. yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Ay Yapım imzalı Alev Alev’in bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Heyecan dolu yeni sahnelerin yer aldığı görülüyor. İşte Alev Alev dizisi 22. yeni bölüm izle ekranı.

ALEV ALEV'İN 22. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Tarihi eserlerin yakalanmasından sonra Çelebi iyice köşeye sıkışır. Annesi Hülya tüm gücüyle Çelebi'ye destek olurken, İskender'in gizli planından habersizdirler. Bülent'in ölmesinden sonra Çiçek ve İskender ne yapacağını bilemezken, beklenmedik bir isim bu cinayete dair bir ipucu bulur. Zor günlerin ardından, Cemre için yeni bir hayat başlamak üzeredir.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev'in yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV'de!

ALEV ALEV SON BÖLÜM ÖZETİ (21. BÖLÜM)

Alev Alev dizisinin 21. bölümünde Cemre ve Ozan'ın öpüşmesinin sonrasında Çelebi'nin gizlice kurduğu plan, Ozan'ın köşeye sıkışmasına yol açacaktır. Ömer'in ani evlilik teklifine Rüya'nın verdiği sürpriz karşılık, ilişkilerini beklenmedik bir yere getirecektir. Atlas neden konuşmadığını Çiçek'e anlatırken, İskender ve Çiçek kendilerini, Bülent'in karşısında, şok edici bir durumun içinde bulur. Tomris için tünelin ucundaki ışık belirirken, çok şaşırtan bir isim serbest kalmasına yardımcı olur. Cemre, Çelebi'ye karşı olan mücadelesinde oldukça tehlikeli bir risk alır ve kocasının açığını bulmaya çok yaklaşır.

Alev Alev 23. bölüm fragmanı çıktı mı?

Alev Alev 22. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Ardından yeni bölüm fragmanının çıkması bekleniyor.

 

Editör: Haber Merkezi