Survivor 2021'de Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel arasındaki tartışmalar önce ailelere sonra da Acun Ilıcalı'ya sıçradı. Acun Ilıcalı, son Ada Konseyinde "Sizden rica ediyorum ailenizle görüşün bizi ve programımızı açıkçası rahat bıraksınlar." demişti. Tartışmaların ardından son açıklama Zuhal Kalaycıoğlu tarafından geldi. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu Twitter'da yeni bir açıklamada bulundu. Aleyna Survivor'dan ayrılacak mı? merak ediliyor. 

ALEYNA KALAYCIOĞLU SURVİVOR'DAN AYRILIYOR MU?

Yaşananların ardından Zuhal Kalaycıoğlu kızının yarışmadan ayrılmasını defalarca istemesine rağmen Aleyna bu isteiği kabul etmedi. Annesinin sosyal medyadan uzak durmasını istedi.

Aleyna Survivor'dan ayrılacak mı

SURVİVOR ZUHAL KALAYCIOĞLU NE DEDİ?

Survivor ada konseyinde ortalık fena halde karıştı. Survivor tarihinde ilk defa ailelerin fazlasıyla bu işin içinde olduğunu belirten Acun Ilıcalı, o isimlerin de Aleyna ve Ayşe olduğunu açıkladı. Bu açıklamaların ardından gözler özellikle kızının Survivor'dan ayrılmasını isteyen Zuhal Kalaycıoğlu'na çevrildi. Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü.

Zuhal Kalaycıoğlu paylaşımında "Sizin de çocuklarınız var, kızımı ve beni reyting malzemesi yaptınız" dedi.

Zuhal Kalaycıoğlu

ZUHAL KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın da uyarısının ardından Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi merak edildi. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu'dur. Zuhal Kalaycıoğlu 1 Eylül 1977 yılında doğmuştur. Survivor Aleyna'nın annesi 44 yaşındadır. Yalova'lı olan Zuhal Kalaycıoğlu İstanbul'da yaşamaktadır.

ACUN ILICALI: AİLELERİNİZLE GÖRÜŞÜN BİZİ RAHAT BIRAKSINLAR

Acun Ilıcalı Ada Konseyinde şu açıklamalarda bulundu: "Survivor başlamadan önce ailelerin Survivor ile ilgili konulara girmemesini söylemiştik. Buraya gelirken ailelerinizden sosyal medyayı kullanmamalarını söylediğimiz hatırlıyorum. Panorama ve Exstralarda sizinle ilgili eleştiri olacağını da söylemiştim, burada hoşlanmayacağınız şeyler olabilir demiştim. Siz de sorun yok demiştiniz.

İki yarışmacının aileleri ile ilgili bir sorun var. Survivor tarihinde ilk defa aileler fazlasıyla işin içinde ve bundan son derece rahatsızız. Aileler bu konuda bizi üzecek şekilde sosyal medyada aktifler. Sosyal medyada aleyhinizde bir şeyler çıkabilir. İki yarışmacımızın aileleri ile ilgili bazı sorunlar var. Bu iki yarışmacıya yarın görüşme hakkı vereceğim. Sizden rica ediyorum ailenizle görüşün bizi ve programımızı açıkçası rahat bıraksınlar. Kızları erkekleri isteyerek buraya katıldı herkesin. Onların bu konu ile ilgili garip bir mücadele içinde olmasını anlamıyorum. Bir bakıyorum sanki aileniz yarışmacı olmuş. Yarın iletişim hakkı vereceğiz ve bu iki isim görüşsün, bir tanesinin ailesi yarışmadan ayrılmasını istiyor. O iki ismi açıklıyorum. Bizi bu işten kurtarın.

ALEYNA: ANNEM HAYATTA BÖYLE BİR ŞEY DEMEZ

Birinci yarışmacımız Aleyna. Aleyna ben senin aileni burada gördüm pırlanta gibi insanlar. Çok yüksek bir gerilim var. Annen devamlı bizi arıyor ve kızımın yarışmadan ayrılmasını istiyorum diyor. Sana özel iletişim hakkı veriyorum annenle konuş ve annen de bizi bıraksın." dedi.

Aleyna "Gerçekten çok şaşırdım ona bunu yaptıracak ne olmuş olabilir diye düşünüyorum. Demek ki olay çok büyük ki böyle bir şey yapmış. Şuan endişelendim. Annem hayatta böyle bir şey demez. Ben buralara kadar gelmişken böyle bir şey söylemesi şaşırttı." şeklinde yanıt verdi.

Acun Ilıcalı sözlerini şöyle sürdürdü: "İkinci yarışmacı Ayşe. İşin aslı Ayşe'nin ailesi ile Aleyna'nın annesi arasında bir gerilim var. Aile çekiminde Ayşe'nin bir sözünden dolayı 'Aleyna'nın ailesine antipati besliyormuş gibi' bir algı oluşmuş. Ardından Aleyna'nın annesi sosyal medyada açıklama yapmış. Aslında Ayşe'nin sözleri yanlış anlaşılmış. Konuşup sonuca bağlayın lütfen."

Ayşe "Kendi ailem adına özür dilerim. Yanlış anlaşılmayı umarım düzeltiriz. Aleyna'nın da gönlünü rahatlatırız." dedi.

Aleyna Survivor'dan ayrılacak mı

SURVİVOR ALEYNA VE AYŞE AİLE KAVGASINDA NELER OLDU?

Acun Ilıcalı "İki tane çok başarılı iki yarışmacı görüyorum. Aileler sonuçta evlatları için hassas olup istenmedik olaylar yaşıyoruz. Dün size gelişmelerden bahsettim. Aleyna annenle neler konuştun?" dedi.

Aleyna "Benim merak ettiğim sizin konuyu ne kadar bildiğiniz. Annemin son konseyi izledikten sonra orada çok rahatsız ediyor pozisyonunda göründü. Ben gerçekten olaya ne kadar hakim olduğunuzu merak ediyorum."

Ayşe "Acun Bey öncelikle konulardan muaf olarak şunu söylemek istiyorum. 21 yıldır annemin ağzından en ufak kırıcı bir laf ettiğini duymadım. Babamdan ablalarıma kadar hiçbirinden böyle laflar duymadım. Ailemle görüştüm. Suçlamaları duydum. Ablamın adına açılan fake hesaptan hakaretler edilmiş ablam zaten bunu yargıya taşımış. Olay iki genç kızın dışında gerçekleşiyor. Fanlardan dolayı gelişen bir şey var. Özel durumu olan bir insan için ailem de hassas davranılması gerektiğini biliyor."

Acun "Annenle konuşurken ailelerin sosyal medyadan paylaşım yapmamaları gerektiğini hatırlattın mı?"

Aleyna "Anneme sosyal medyadan paylaşım yapmamsını söylemiştim. Telefonda anneme sosyal medyadaki hiçbir şeyi kaale alma dedim."

Editör: Haber Merkezi