Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

Bay Kemal ve 120 CHP milletvekili Erzurum’a gitti. Yüreğimi en acıtan manzara ise CHP heyetinin Erzurum Kongre binasında verdiği poz olmuştur. Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışanlarla el ele, gönül gönüle olmuş Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna öncülük eden Erzurum kongresinin hatıralarını, anısını, milli ruhunu resmen lekelemiştir.

Atatürk düşmanlarını il başkanı, milletvekili yapan, kendisi Atatürk dönemiyle bağlarını kopardığını “Bizi hala 1930’ların CHP’si gibi görmeyin. Dünya değişiyor, biz de değişiyoruz. Yeni şeyler söylüyoruz. Demokrasi ve özgürlüğü savunuyoruz“ şeklinde itiraf eden Kemal Kılıçdaroğlu, Erzurum Kongresi'nin 103. yıldönümünde kimi kandırmaya Erzurum'a gitmiştir?

Böyle oyunlara ahmaklar dışında kanan var mıdır?

Bay Kemal, Erzurum kongresinin en önemli kararlarından birisi “Milli sınırlar içinde vatan bölünmez bir bütündür, parçalanamaz” ifadesidir biliyorsun değil mi?

Günün 24 saati “PKK’lıları serbest bırakacağım” diye gezen, HDP ile dirsek temasını bir saniye bırakmayan, Türk devletinin terör örgütü PKK ve uzantılarına yönelik operasyonlarına karşı çıkan biri olarak Erzurum kongre binasına girmeye hiç utanmadın mı?

Erzurum’da vatandaş sana PKK ile yaptığın işbirliğini soruyor ve adeta dalga geçer gibi “Kim PKK’ya yandaşlık yapıyorsa Allah belasını versin” diye kendi kendine beddua ediyorsun?

Hadi zerre kadar şerefin, haysiyetin, namusun varsa 24 saat serbest bırakacağını söylediğin terörist Demirtaş’ın ve etki ajanı Osman Kavala’nın terör örgütü PKK ile bir bağının olmadığını söylesene…

Terör örgütü PKK’nın televizyonu, gazetesi, dergisi kapanır ilk sen desteğe koşarsın! IMC TV ve Özgür Politika gazetesine nasıl sahip çıktığını unuttun mu?

HDP’li belediye başkanları terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıktan görevden uzaklaştırılır, gözaltına alınır, tutuklanır ve yerine kayyum atanır, ilk sen feryat edersin!

Adalet arayışı için yürüyüş yaparsın, bir yanında HDP’li yöneticiler, diğer yanda PKK’nın gazetesinde yöneticilik yapanlar yer alır.

Türk Ordusu Afrin’de YPG’yi vurmak için operasyon yapar ilk sen karşı çıkarsın!

“YPG terör örgütü değil, vatanını koruyan oluşum” ve “YPG bize saldırmaz” diyerek alenen terör örgütüne bu derece sahip çıkan yine sensin!

CHP milletvekillerini ve yöneticilerini PKK safında çatışırken öldürülen teröristlerin cenazesini karşılamaya gönderirsin!

Teröristbaşı Öcalan’ı “Ev hapsine çıkaralım” şeklinde iğrenç düşüncelerin sahibisin!

PKK’nın televizyon kanallarına çıkar Anayasa’nın 2. ve 3. maddesini değiştireceğini söylersin. PKK’nın televizyon kanallarına PKK propagandalarına destek vermek için parti yöneticileri, milletvekilleri çıkar ses etmezsin!

PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile birlikte Atatürk’ü ve Türklüğü Anayasa’dan çıkartacak taslaklar hazırlatırsın. Sen köşeye sıkışınca inkâr edersin ama milletvekilin İbrahim Kaboğlu HDP’nin toplantılara katıldığını detaylarına kadar anlatır.

Tüm bu somut örneklere rağmen hala “Kim PKK’ya yandaşlık yapıyorsa Allah belasını versin” diyebilecek misiniz?

Bunları yazdığım için benim yazılarıma yüklü tazminat davaları açarak bizi susturacağını ve toplumun tüm bunları unutacağını mı sanıyorsun?

Erzurum’da senin nasıl bir düşünceye sahip olduğunu çok iyi bilen gariban vatandaşı bulmuşsun “Kim PKK’ya yandaşlık yapıyorsa Allah belasını versin” nutukları atıyorsun?

Telefonla arayıp aynı cümleyi bizlere de kursana…

HDP “Biz sırtımızı PKK’ya dayadık” derken, “HDP PKK’nın siyasi uzantısı değil” diyen sen değil misin?

Kemal Kılıçdaroğlu emin ol Allah bir gün belanı çok kötü verecek. O şehit analarının, babalarının ve yavrularının ahı seni perişan edecek… Gel bu PKK’lı alçaklara “Sizi serbest bırakacağım” umudunu aşılamaktan vazgeç…

Editör: Haber Merkezi